Φρίκη στην Αθήνα: Φωτογραφίες του νεκρού εμβρύου φέρεται να έβγαλε ο υπάλληλος – Οι νέες πληροφορίες
Κοινωνία
27/02/2024 | 08:46

Παραμένει το θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας, μετά την καταγγελία ενός εργαζομένου ότι είδε ένα νεκρό έμβρυο, σε αποχέτευση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο όπου ανέφερε ο υπάλληλος επιχείρησης καθαριότητας, αλλά δεν εντόπισαν το νεκρό έμβρυο στον βόθρο, που ανήκει σε κτίριο του Ερυθρού Σταυρού.

Ωστόσο, ο υπάλληλος φέρεται να έχει βγάλει φωτογραφίες του νεκρού εμβρύου, περίπου 5-6 μηνών. Ο εργαζόμενος βρίσκεται στην αστυνομία και δίνει κατάθεση, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Ο υπάλληλος της επιχείρησης καθαριότητας φέρεται να είδε το νεκρό έμβρυο, που είχε και τον ομφάλιο λώρο, μέσω κάμερας. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, ο εργαζόμενος φέρεται να ενημέρωσε άτομο που βρισκόταν στο κτίριο και εκείνος τον προέτρεψε να το βάλει σε ένα χαρτόκουτο και να φύγει, καθώς θα επιλαμβάνονταν εκείνοι του ζητήματος.
Το απόγευμα που ο συγκεκριμένος εργαζόμενος μετέβη ξανά για εργασίες στο σημείο, φέρεται να είδε το έμβρυο ακόμα εκεί. Ενημέρωσε τον εργοδότη του, ο οποίος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία.

Το κτίριο κλειδώθηκε και ο ιδιοκτήτης περίμενε τους αστυνομικούς για τις απαραίτητες έρευνες.

Πηγή: enikos.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer