Φρένο στο ξήλωμα της πέργκολας στο κατάστημα της παραλίας επέβαλε το Διοικητικό Εφετείο Πατρών [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
06/04/2024 | 13:00

Προσωρινό φρένο στο ξήλωμα της πέργκολας στο κατάστημα της παραλίας, από τα συνεργεία του Δήμου έβαλε το Διοικητικό Εφετείο Πατρών, μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι ιδιότητες.

Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε στο σημείο χθες και σήμερα, με αντεγκλήσεις και μηνύσεις, ο δικηγόρος των ιδιοκτητών παρέδωσε στον δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, που βρισκόταν στο σημείο, την προσωρινή διαταγή των ασφαλιστικών μέτρων, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να πάψουν οι εργασίες του Δήμου μέχρις ότου αποφανθεί το δικαστήριο σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Μετά την εξέλιξη αυτή το συνεργείο του Δήμου αποχώρησε και οι εργασίες ξηλώματος της πέργκολας σταμάτησαν, εν αναμονή της σχετικής δικαστικής απόφασης.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, η αντιπολίτευση είχε προειδοποιήσει τον δήμαρχο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι ενδεχομένως να υπάρξουν νομικές συνέπειες από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και ότι θα ήταν προτιμότερο να μιλήσει μαζί του ώστε να βρεθεί μία λύση (όπως και στην περίπτωση του ΝΟΑ) και να προχωρήσει άμεσα το έργο της Αγοράς.

Άλλωστε έχουμε μπει στην τουριστική περίοδο ενώ απομένουν μόνο λίγες εβδομάδες από το Πάσχα με το μισό Αργοστόλι να είναι εργοτάξιο με τα μπάζα στους δρόμους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer