Νέα σελίδα για τον αερολιμένα "Άννα Πολλάτου"
Fraport: Αεροδρόμιο διεθνών προδιαγραφών στην Κεφαλονιά -Η επένδυση θα ξεπεράσει τα 27 εκατομμύρια
Τουρισμός
10/05/2018 | 12:17
Το ενδιαφέρον πολλών και διαφορετικών φορέων, αλλά και απλού κόσμου συγκέντρωσε η παρουσίαση του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς από την Fraport, χθες το απόγευμα στο επιμελητήριο, κατά την οποία δόθηκαν στοιχεία για τις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν τα επόμενα χρόνια, ώστε ο αερολιμένας “Άννα Πολλάτου” να γίνει σημείο αναφοράς και να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου. Στο πάνελ της ενημέρωσης βρέθηκαν ο Παύλος Βασιλόπουλος (EFL Acting Airport Manager), o Βαγγέλης Μπαλτάς ( CFO Fraport Greece), ο Alexander Zinell (Chief Executive Officer Fraport Greece), ο Ηλίας Τσώνος ( Project Manager Fraport Grecce) και ο Γιάννης Παπάζογλου (Corporate Communicatios Manager Fraport Greece).
 
Μετά τη γενική ενημέρωση που έκανε ο κ. Zinell για τους στόχους της εταιρείας σχετικά με το αεροδρόμιο, την  αύξηση σε πτήσεις που έχει ήδη σημειώσει και την καλή συνεργασία που απαιτείται με τους δημόσιους φορείς, ώστε σε βάθος τετραετίας να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, το βασικό ρόλο της παρουσίασης ανέλαβε ο κ. Τσώνος. Τα βασικά σημεία ήταν:
-Θα παραδοθεί ένα αεροδρόμιο 50-60% μεγαλύτερο
-Η συνολική επένδυση θα είναι λίγο πάνω από 27 εκατομμύρια ευρώ
 
Σχετικά με τις παρεμβάσεις που ήδη έχουν γίνει:
 
– Επισκευή Πύργου Ελέγχου
– Επισκευή διαδρόμου προσγείωσης
– Επισκευή τουαλετών 
– Επισκευή σε σωληνώσεις, παρεμβάσεις σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους
 
Μελλοντικές επισκευές σε βάθος τετραετίας:
 
– Ανακατασκευή του υπάρχοντος κτιρίου, μετά από κατεδάφισή του
– Νέο σύστημα ελέγχου αποσκευών –
– Νέος σταθμός επεξεργασίας λυμάτων
– Νέος πυροσβεστικός σταθμός
 
Σε ερωτήσεις που έγιναν απαντήθηκε και το ενδεχόμενο το απαλλοτριώσεων, όπου ξεκαθαρίστηκε ότι δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς δεν χρειάζεται. Αν αυτό συμβεί, η ίδια η εταιρεία δεν μπορεί να το κάνει, αυτό θα συμβεί από το Κράτος. Επίσηςς, σχετικά με το 24ωρο ωράριο, αυτό για να γίνει απαιτούνται ολοχρονικές αφίξεις που θα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο. 
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer