Έχει εξαγριώσει το κόσμο
Φουσκώνει το κύμα της αξιοπρέπειας στο Αργοστόλι και τα χωριά – Ανέκδοτο έχουν γίνει τα απανωτά τηλέφωνα του Θεόφιλου Μιχαλάτου στον κόσμο
Πολιτική
01/06/2019 | 13:47

Μία ημέρα πριν οι δημότες του νέου Δήμου Αργοστολίου πάνε στην κάλπη, οι δύο υποψήφιοι, Αλέξανδρος Παρίσης και Θεόφιλος Μιχαλάτος, κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης όπως είδαμε μίλησε στο Αργοστόλι σε μία μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση, μπροστά στον κόσμο, θέτοντας το δίλημμα των εκλογών και ζητώντας εντολή συνέχισης του έργου του.

Από την άλλη ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει δώσει όλες του τις δυνάμεις, σε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων σε όλους του δημότες, τάζοντας στους πάντες τα πάντα, ή απειλώντας όποιον πιστεύει ότι θα φοβηθεί τον ισχυρό επιχειρηματία.

Σε όλα τα καφέ της πόλης, έχουν γίνει ανέκδοτο οι συνομιλίες με το Θεόφιλο Μιχαλάτο, ο οποίος το μόνο που έχει καταφέρει είναι να εξαγριώσει τον κόσμο, συσπειρώνοντάς τον στο πλευρό του Παρίση,

Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, όχι μόνο δεν έχει ενοχλήσει κανέναν, αλλά προτίμησε να πει φανερά σε μία μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση αυτά που είχε να πει, τονίζοντας στην ομιλία του ότι “για κατοστάρικα και διακοσάρικα δεν τσαλακώνεται η αξιοπρέπεια του Κεφαλονίτη!”

Οι απειλές, οι εκφοβισμοί, ο φόβος των απολύσεων, οι υποσχέσεις, τα φιλοδωρήματα είναι τα τελευταία “όπλα” του Μιχαλάτου αυτό το διήμερο, αλλά αυτό φαίνεται ότι γυρίζει μπούμερανγκ.

Ακόμη και οι υπάλληλοί του αγανακτώντας από τις αφόρητες πιέσεις και γνωρίζοντας ότι αυτή την Κυριακή τα ψηφοδέλτια δεν “σημαδεύονται”, φαίνεται ότι θα τον μαυρίσουν!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer