Φως τώρα στο μαύρο παγκόσμιο πολεμικό και οικονομικό τούνελ!
Κόσμος
09/03/2022 | 20:09

Μετά τις συγχρονισμένες δημόσιες υποχωρήσεις από τις αρχικές διαπραγματευτικές θέσεις της Ρωσίας και της κατεστραμμένης Ουκρανίας φαίνεται πως τώρα υπάρχουν περιθώρια, μετά τους αδικαιολόγητους βομβαρδισμούς της Ρωσίας, να επικρατήσει η λογική του αμοιβαία ωφέλιμου διαλόγου στην παγκόσμιας σημασίας διαμάχη τους.

Πιο συγκεκριμένα ο ηρωικός Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε, από θέση πλέον σχετικής ισχύος μετά τις νίκες της πατρίδας του εναντίον της επίθεσης της Ρωσίας, πως η χώρα του δεν πιέζει πια για να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ. Η Ρωσία από την πλευρά της δήλωσε πως επίσης θα ήθελε να συζητήσει την ουδετερότητα της Ουκρανίας χωρίς την πολιτική ανατροπή της τωρινής κυβέρνησης της χώρας.

Μετά από τις παραπάνω αισιόδοξες δηλώσεις οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου έπεσαν αισθητά και οι αγορές άρχισαν την ανοδική τους πορεία γεμίζοντας όλο τον πλανήτη με αισιοδοξία.

Βέβαια, καμιά συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και της Ρωσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μπορεί να πάρει πίσω τα δολοφονικά εγκλήματα πολέμου και τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της Ουκρανίας από τους βομβαρδισμούς και τις άλλες πολεμικές επιχειρήσεις λόγω της Ρωσικής επιθετικότητας.

Τέλος, θέλω να ελπίζω πως όλος ο πλανήτης προσεύχεται για τον ταχύ τερματισμό αυτού του τόσο απάνθρωπου πόλεμου που δε συμφέρει στην πραγματικότητα απολύτως κανέναν!

Σπύρος Καγκάδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer