Φοιτητικό Συνέδριο στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου
Κοινωνία
15/05/2024 | 07:51

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, διοργανώνει Φοιτητικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαΐου του 2024. Το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές και το κοινό που θα παρακολουθήσει το συνέδριο, να συμμετάσχουν σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ποικίλα θέματα που αφορούν τον ευρύ κλάδο των Ψηφιακών Μέσων και της Επικοινωνίας.

Το θεματολόγιο του συνεδρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα εξής θέματα:

Ψηφιακά Μέσα στην Εκπαίδευση: Συζήτηση για τη χρήση των ψηφιακών μέσων στη διαδικασία της εκπαίδευσης και της δημιουργίας νέων εκπαιδευτικών εμπειριών.

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων: Συζήτηση σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο και την επίδρασή της στην κοινωνία και τις επιχειρήσεις.

Πολιτική Δημοσιογραφία: Ανάλυση της σχέσης μεταξύ της πολιτικής και της δημοσιογραφίας στην εποχή των ψηφιακών μέσων.

Ψηφιακό Μάρκετινγκ: Εξέταση των τάσεων και των στρατηγικών στον τομέα του μάρκετινγκ στην ψηφιακή εποχή.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο Αργοστόλι.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις εργασιών από φοιτητές και συζητήσεις σε εργαστήρια με θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τις προκλήσεις στον τομέα των Ψηφιακών Μέσων και της Επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στον ιστότοπο του Τμήματος: www.dmc.ionio.gr

Το συνέδριο είναι ανοικτό στο κοινό.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer