Συνάντηση συνεργασίας του αντιδήμαρχου Βαγγέλη Κεκάτου και των φοιτητών του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
“First B.IO.N Festival” από το ΤΕΙ
20/01/2013 | 12:05

Το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013,  εκπρόσωποι του συλλόγου φοιτητών του Tμήματος  Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, συναντηθήκαμε με τον αντιδήμαρχο παιδείας και πολιτισμού κ. Ευάγγελο Κεκάτο.

Η συνάντηση σκοπό είχε την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ του συλλόγου των φοιτητών του Τμήματός μας και του Δήμου Κεφαλληνίας ώστε να προωθηθούν και να υποστηριχθούν οι δράσεις μας.

Ο κ. Κεκάτος, καλωσόρισε την πρωτοβουλία μας και μας διαβεβαίωσε για την υποστήριξη του Δήμου στις δράσεις του συλλόγου μας. Μάλιστα προς επιβεβαίωση αυτής της συνεργασίας μας δήλωσε ότι το  “First B.IO.N Festival” -φεστιβάλ που θα διοργανώσει το Τμήμα μας τον Ιούνιο με πρωτοβουλία του συλλόγου μας- θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλληνίας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκαν οι δράσεις, ορίστηκαν οι πρώτες ομάδες εργασίας και ξεκίνησε ο προγραμματισμός των εργασιών για την υλοποίηση  του First B.IO.N Festival.

Το προεδρείο του Συλλόγου φοιτητών

του Τμ. Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων

      Σαχίνη Λορένα

Μαλεκάκης Αλέξανδρος

  Χατζηδήμου Αθανασία

 Πλατανίτης Παναγιώτης