Συνάντηση συνεργασίας του αντιδήμαρχου Βαγγέλη Κεκάτου και των φοιτητών του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
“First B.IO.N Festival” από το ΤΕΙ
Κοινωνία
20/01/2013 | 12:05

Το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013,  εκπρόσωποι του συλλόγου φοιτητών του Tμήματος  Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, συναντηθήκαμε με τον αντιδήμαρχο παιδείας και πολιτισμού κ. Ευάγγελο Κεκάτο.

Η συνάντηση σκοπό είχε την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ του συλλόγου των φοιτητών του Τμήματός μας και του Δήμου Κεφαλληνίας ώστε να προωθηθούν και να υποστηριχθούν οι δράσεις μας.

Ο κ. Κεκάτος, καλωσόρισε την πρωτοβουλία μας και μας διαβεβαίωσε για την υποστήριξη του Δήμου στις δράσεις του συλλόγου μας. Μάλιστα προς επιβεβαίωση αυτής της συνεργασίας μας δήλωσε ότι το  “First B.IO.N Festival” -φεστιβάλ που θα διοργανώσει το Τμήμα μας τον Ιούνιο με πρωτοβουλία του συλλόγου μας- θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλληνίας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκαν οι δράσεις, ορίστηκαν οι πρώτες ομάδες εργασίας και ξεκίνησε ο προγραμματισμός των εργασιών για την υλοποίηση  του First B.IO.N Festival.

Το προεδρείο του Συλλόγου φοιτητών

του Τμ. Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων

      Σαχίνη Λορένα

Μαλεκάκης Αλέξανδρος

  Χατζηδήμου Αθανασία

 Πλατανίτης Παναγιώτης 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer