Φίλοι, ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μας
Γυναίκα
04/12/2019 | 15:59

Αλήθεια γιατί είναι τόσο σημαντικό να έχουμε φίλους;  Οι φίλοι είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μας.  Επηρεάζουν θετικά την καθημερινότητά μας με πάρα πολλούς τρόπους, περισσότερους από όσους μπορούμε να φανταστούμε.

Στην παιδική μας ηλικία, οι φίλοι μας είναι πολύ σημαντικοί, θέλουμε να περνάμε πολύ χρόνο μαζί τους. Παίζουμε, γελάμε και χαιρόμαστε την καθημερινότητά μας με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και νοιάζονται για εμάς. Αυτή την ανάγκη την έχουμε κι ως ενήλικες.

Σε αυτό το άρθρο θα γράψω μερικούς από τους λόγους που οι φίλοι μας είναι σημαντικοί για μια χαρούμενη ζωή.

Όταν έχουμε φίλους έχουμε λιγότερο άγχος. Νιώθουμε ότι έχουμε κάποιον να μοιραστούμε τη χαρά, τη λύπη μας, τον ενθουσιασμό μας, τις σκέψεις μας χωρίς να μας κρίνει.

Οι φίλοι μας βοηθούν να είμαστε πιο υγιείς. Αλήθεια πόσες φορές έχεις σκεφτεί , αν είχα παρέα θα πήγαινα γυμναστήριο ή μια βραδινή βόλτα; Aν με παρακινούσε κάποιος θα έτρωγα πιο ισορροπημένα; Mε τις φίλες μας μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Κοινό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, να αρχίσουμε παρέα μια διατροφή και η μια να παρακινεί την άλλη να συνεχίσει.

Οι φίλοι μας βοηθούν να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Ο τρόπος που μιλάμε για τους φίλους μας, όλα όσα θαυμάζουμε σε εκείνους αλλά κι όσα ακούμε να λένε εκείνοι για όσα έχουμε καταφέρει, μας βοηθούν να δούμε τον εαυτό μας αλλά και το που θέλουμε να φτάσουμε.

Οι φίλοι μας βοηθούν να νιώθουμε καλύτερα. Όσο περισσότερο χρόνο περνάμε με τους φίλους μας τόσο πιο χαρούμενοι νιώθουμε. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που έχουν φίλους έχουν λιγότερο άγχος και λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη στη ζωή τους.

Πηγή: anastasiasworld.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia