Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης: Στις 2 Μαρτίου η Ενδιάμεση Τακτική Γενική Συνέλευση
Πολιτισμός
24/02/2024 | 09:20

Αγαπητά Μέλη

Σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 11 καθώς και τις συμπληρωματικές προς αυτά διατάξεις των άρθρων 2 και 7 του καταστατικού της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης και ύστερα από την υπ΄αριθ. 3/546/21 Φεβ 2024, απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλούμε την 2 Μαρ 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00, στο εστιατόριο “Απόλαυση” αδελφών Μουρελάτου στο Λογγό, στην Ενδιάμεση Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα είναι, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού και Ειδική Καταστατική, για έγκριση του Νέου Καταστατικού, με ενταγμένες και κωδικοποιημένες σε αυτό τις επιφερόμενες τροποποιήσεις εναρμονισμού του με την σύγχρονη πραγματικότητα και με γλωσσική προσαρμογή του περιεχομένου της στην καθομιλουμένη γλώσσα.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης καθορίζονται όπως παρακάτω:

Ενότητα 1η: Οικονομικοί απολογισμοί-ενημέρωση για τα έτη 2022 και 2023
α. Οικονομικός Απολογισμός του Ταμία για τα έτη 2022-2023.
β. Έκθεση του Διαχειριστικού Ελέγχου, που έκανε η Εξελεγκτική Επιτροπή για τα έτη 2022-2023.
γ. Απόδοση ευθυνών ή απαλλαγή ευθυνών του Διοικητικού Συμβουλίου για την οικονομική διαχείριση των ετών 2022-2023.
δ. Έκθεση συζήτηση και έγκριση του Προϋπολογισμού για το έτος 2024.
ε. Έκθεση-Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τις πραγματοποιηθείσες δράσεις και εκδηλώσεις, ετών 2022-2023.
Ενότητα 2η: Παρουσίαση του Νέου Καταστατικού του Σωματείου, με ενταγμένες και κωδικοποιημένες σε αυτό τις επιφερόμενες τροποποιήσεις, συζήτηση και ψήφιση, κατ΄ άρθρο και στο σύνολό του.
Σύμφωνα με το άρθρο 2 του καταστατικού, δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση, έχουν όλα τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.
Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού, για την τροποποίησή του απαιτείται συμμετοχή του ημίσεος τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Σωματείου και με πλειοψηφία των τριών τετάρτων (3/4) των παρόντων μελών.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, προσκαλείστε σε δεύτερη Γενική Συνέλευση, στις
9 Μαρτίου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00
στον ίδιο χώρο Εστιατόριο “Απόλαυση”
αδελφών Μουρελάτου στο Λογγό
Υπογραμμίζουμε την ανάγκη έγκαιρης παρουσίας των μελών μας σ’ αυτή τη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να υπάρχει ικανός χρόνος για συζήτηση του ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.
Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι η συμμετοχή μας, ως μελών της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης στη Γενική Συνέλευση, αποτελεί θεμελιακή υποχρέωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ιδιαιτέρως στην συγκεκριμένη, η οποία είναι και Ειδική Καταστατική.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ηλίας Παρίσης Γεράσιμος Μήλας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer