Μεγάλη η ανταπόκριση
Φιλανθρωπικό Brunch από την Αδελφότητα Πειραιά για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου «Ο ΣΩΤΗΡ»
Κοινωνία
28/12/2017 | 14:53

Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες, Στολίδια  & Λιχουδιές κάθε είδους μας περίμεναν στον 4ο όροφο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά ο οποίος πλημμύρισε από μικρούς & μεγάλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του τμήματος νεολαίας για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο ΣΩΤΗΡ».
Το Ορφανοτροφείο «Ο ΣΩΤΗΡ» στηρίζει παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από τη σχολική τους ηλικία έως την κοινωνική τους ένταξη & επαγγελματική τους αποκατάσταση, τα οποία είναι ορφανά ή αντιμετωπίζουν  σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.
Οι πόροι του ιδρύματος προέρχονται από δωρεές-διαθήκες συμπατριωτών μας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Δεν έχει καμμία κρατική επιχορήγηση · αντίθετα φορολογείται και πληρώνει κάθε χρόνο μεγάλα ποσά σε φόρους.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Λεωνίδα Βανδώρο & την Crepaland -Πειραιά (Γρηγ. Λαμπράκη 152-154) που έκαναν ακόμη πιο γλυκιά την Κυριακή μας με τις λαχταριστές κρέπες και βάφλες που μας έστειλαν , τη μεταφορική «Λυκούδης» για την δωρεάν μεταφορά των αγαθών τις επόμενες ημέρες στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς , την πρόεδρο του Ορφανοτροφείου κ. Ζερβού & την κ. Λυκούδη Αναστασία για τη συνεργασία, τον κ. Νίκο Ζαφειράτο για την πολύτιμη βοήθειά του, τους Συλλόγους Απανταχού Δηλινάδων & Καμιναράδων καθώς και όλους όσοι βοηθήσατε σε τούτη τη δράση μας που ήταν για καλό σκοπό !

Ευχόμαστε να είναι μία από τις πολλές, σε καιρούς που είναι ελπιδοφόρο & απαραίτητο να προσφέρουμε με αγάπη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Καλή αποκοπή, καλές γιορτές σε όλους με Υγεία!

Για το Δ.Σ.
Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά
Υπεύθυνη Νεολαίας

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer