Στις 18 Απριλίου το πρώτο
Έτοιμο το Μπαστούνι να υποδεχθεί τα πρώτα κρουαζιερόπλοια -Τοποθετήθηκαν ξανά τα ναύδετα -Συνεχίζονται τα έργα σε όλο το Αργοστόλι [εικόνες]
10/04/2019 | 17:08

Πρωινή αυτοψία σήμερα το πρωί στο χώρο υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων και όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του μπαστουνιού ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το πρώτο κρουαζιερόλποιο στις 18 Απριλίου. Στις φωτογραφίες του Ηλία Φραγκισκάτου βλέπουμε ότι σήμερα μπήκαν ξανά, μέτα από σχετική συντήρηση, τα ναύδετα (είχε βγει το δυτικό κομμάτι) και πλέον τα κρουαζιερόπλοια θα μπορούν να προσεγγίζουν με ασφάλεια το χώρο υποδοχής. Επιπρόσθετα, θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα οι εργασίες καλλωπισμού των χώρων δίπλα από το μπαστούνι ενώ ολοκληρώνονται την επόμενη βδομάδα οι εργασίες ανακατασκευής του έργου της Κυανής Ακτής.

Έργα σε όλη τη πόλη

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εργασίες στη Ριζοσπαστών ώστε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές της Μ. Βδομάδας. Παράλληλα ξεκίνησαν να τοποθετούνται οι πρώτες πλάκες και στην 21ηΜαΐου. Η Δημοτική Αρχή, δια στόματος Διονύση Λυκούδη, επανέλαβε για μία ακόμη φορά σήμερα ότι τις ημέρες του Πάσχα θα είναι έτοιμο το ιστορικό κέντρο της πόλης πέριξ της νέας πλατείας.

Το έργο της Κυανής Ακτής