Καλούμε όλα τα σωματεία να στηρίξουν τον αγώνα των συμβασιούχων
Εργατικό Κέντρο: Συμπαράσταση στους συμβασιούχους των ΟΤΑ
Πολιτική
14/07/2017 | 08:11

Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς Ιθάκης

Συμπαράσταση στους συμβασιούχους των ΟΤΑ

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς Ιθάκης (ΕΚΚΙ) απαιτεί να παρθούν πίσω οι απολύσειςτων συμβασιούχων στους ΟΤΑ. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Από τη θέση αυτή αντιπαλεύουμε την κυβερνητική επιλογή για απολύσεις χιλιάδων συμβασιούχων που επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, επικαλούμενος την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε «αντισυνταγματική» την παράταση των συμβάσεων μέχρι το τέλος του 2017.

Η μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία, η στήριξη όλου του λαού στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ, να μην επιτρέψουν να περάσει η πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ – κομμάτων του δρόμου ανάπτυξης που θυσιάζει τη μόνιμη δουλειά στο βωμό της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Να μην περάσει η γραμμή που βάζουν ΚΕΔΕ και εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός στη σφαγή των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Να καταργηθεί τώρα το νομοθετικό οπλοστάσιο του οποίου κάνει χρήση η αστική δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη και τον τρόπο να λύσει το θέμα, ώστε να έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά όλοι οι συμβασιούχοι, να καλυφθούν τώρα τα χιλιάδες κενά σε καθαριότητα, φύλαξη, πράσινο και αλλού, με μόνιμες προσλήψεις. Να φέρει τώρα η κυβέρνηση στη Βουλή τη νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσαν οι Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Καλούμε όλα τα σωματεία ,ιδιωτικού και δημοσίου τομέα να στηρίξουν τον αγώνα των συμβασιούχων και στο Δήμο Κεφαλονιάς

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γιώργος Γαβρίλης Γεράσιμος Βαλεντής
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer