Έρχονται τα διασκεδαστικά τουρνουά Grassroots στην Κεφαλονιά
Αθλητισμός
05/07/2018 | 20:16

Το πρόγραµµα της UEFA Grassroots έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια µε σκοπό την διάδοση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου ειδικά στις µικρές ηλικίες για αγόρια και κορίτσια. Στις διοργανώσεις αυτές (διασκεδαστικά τουρνουά) τα παιχνίδια που διεξάγονται έχουν διασκεδαστικό χαρακτήρα και απώτερο σκοπό την γνωριµία και εξοικείωση των µικρών και των γονέων τους µε το ποδόσφαιρο, σε όλα τα κοινωνικά στρώµατα.

Σε κάθε οµάδα µπορούν να µετέχουν αγόρια και κορίτσια (για τις ηλικίες από 6-11 ετών) σε αγώνες 5Χ5, 6Χ6, 7Χ7, χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και χωρίς καµία έµφαση στο τελικό αποτέλεσµα του αγώνα. Καλό θα είναι οι ηλικίες των παιδιών που συµµετέχουν σε ένα παιχνίδι να είναι παραπλήσιες.

Στην Ένωση µας τα διασκεδαστικά αυτά τουρνουά πρόκειται να διεξαχθούν την Κυριακή  8 και  Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γήπεδο Αντώνης Τρίτσης  (Σάλας) και στο γήπεδο 5Χ5 του ∆.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση από τους συµµετέχοντες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόµενες ποδοσφαιρικές παρέες, οµάδες, σύλλογοι κ.λ.π έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, να καταθέσουν δηλώσεις συµµετοχής και κατάσταση υγείας ή ατοµική ιατρική βεβαίωση άθλησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia