Έρχεται το “3ο Μονοπάτι του Ανέμου” στον Αγκώνα
Αθλητισμός
09/01/2018 | 19:48

Τις 6 Μαίου του 2018 έρχεται ανανεωμένο, περιπετειώδες, με θέα που κόβει την ανάσα το «3ο Μονοπάτι του Ανέμου», στον Αγκώνα Κεφαλληνίας.

Το δημοφιλές ορεινό trail πασίγνωστο για την εκπληκτική του θέα, την εξαιρετική σήμανση, τις απίθανες εναλλαγές τοπίου, το ευγενές πάντρεμα βουνού και θάλασσας, το μυστηριακό σχεδόν σεληνιακό τοπίο, εκεί ψηλά στις ανεμογεννήτριες, προκαλεί και προσκαλεί σε μία νέα αγωνιστική εξόρμηση, με πλοηγό τον άνεμο.

Προσφέρονται  50 τις εκατό στα ακτοπλοϊκά μέσα, δυνατότητα φιλοξενίας αναλόγως συμμετοχής , γεύμα στους δρομείς εκτός νησιού την προηγούμενη του αγώνα , πλούσιος μπουφές την μέρα της διοργάνωσης. Θα υπάρχουν  βραβεύσεις στις ηλικιακές κατηγορίες ,  ξεχωριστές απονομές στην γενική κατάταξη, μεταφορά προς την εκκίνηση, φωτογραφική κάλυψη, φύλαξη ιματισμού, σταθμοί πλήρως εφοδιασμένοι , με την αναγκαία τροφοδοσία και υδροδοσία των αθλητών και πολλές εκπλήξεις. Θα ακολουθήσει προσεχώς η προκήρυξη. Σας περιμένουμε όλους 6/5/2018 , στο γραφικό χωριό μας.

Για όσους θέλουν να πάρουν μία ιδέα από τα γεγονότα ας παρακολουθήσουν τα ακόλουθα βιντεάκια. Η εικόνα  άλλωστε μιλά από μόνη της, ζωντανά, γλαφυρά, απολύτως περιγραφικά .

Σας περιμένουμε.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer