Έρχεται ο “Πινόκιο” του Carlo Collodi σε Αργοστόλι και Ληξούρι απο το Μικρό Θέατρο της Λάρισας
Θέατρο
21/07/2022 | 13:15

Στα πλαίσια της αριστης συνεργασιας μας ολα αυτα τα χρονια , θα θελαμε την καταλληλη προωθηση- δημοσιευση της παραστασης μας απο εσας. Ανταποδοτικα σας δινουμε απο 2 διπλές προσκλήσεις τις οποιες μπορειτε να χρησιμοποιησετε οπως θέλετε!
Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα 13 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου ,παρουσιάζει για 12η χρονιά στην πόλη σας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων φίλων μας.

” ΠΙΝΟΚΙΟ “Carlo Collodi

Λίγα λόγια για το έργο…

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες “προκλήσεις” που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi Η συνέχεια …επί Σκηνής!!!

ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ «ΞΕΝΙΑ» – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΩΡΑ 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΣ 26710 25600

& VIVA.GR – INFO : 6974797109

ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ 1ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΛΗΞΟΥΡΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΩΡΑ 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΗΑPPY HOUSE – 26710 92411

& VIVA.GR – INFO : 6974797109

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer