Σήμερα η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας & Μαντολίνάτας Αργοστολίου
Πολιτισμός
08/08/2022 | 08:15

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 , ώρα 9 μμ. τον αύλειο χώρο του ΞΕΝΙΑ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.

Μια ακόμη σημαντική μέρα για μας, ακόμη μια σημαντική συναυλία των Τμημάτων μας .
Πάνω από 80 μουσικούς, χορωδούς, μαέστρους, παιδιά, γυναίκες και άνδρες, μέλη των μαντολινάτων και των χορωδιών μας, θα παρουσιάσουν όμορφα διαλεγμένα προγράμματα τραγουδιών, που δουλεύουν αυτό το διάστημα παρά τις δυσκολίες της Πανδημίας του κορωνοϊού.
Η παιδική μαντολινάτα, υπό την διεύθυνση του Σωκράτη Μπένου, θα παρουσιάσει κλασσικά και σύγχρονα ορχηστρικά κομμάτια, πολλά σε διασκευές του μαέστρου και φυσικά ένα ποτ-πουρί με Κεφαλονίτικες καντάδες.
Η γυναικεία χορωδία, υπό την διεύθυνση της Αλεξίας Μαρτσέλου, θα παρουσιάσει σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια γνωστών συνθετών , αλλά και Κεφαλονίτικα αγαπημένα τραγούδια.
Η ανδρική χορωδία με την μαντολινάτα της θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια και πολλά Κεφαλονίτικα.

Περιμένουμε λοιπόν τους φίλους της καλής μουσικής, συμπατριώτες και επισκέπτες, να έρθουν στο ΞΕΝΙΑ αύριο Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 , στις 9 μμ. να χαρούν μαζί μας μια όμορφη μουσική – χορωδιακή βραδιά, και να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου μας για την διατήρηση και συνέχιση της μουσικής μας παράδοσης.

Το ΔΣ,/7.8.22

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer