Επιτυχημένη αποστολή του «LIVE PLANET» σε Κεφαλονιά-Κέρκυρα-Ζάκυνθο
Τουρισμός
12/05/2017 | 13:58

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την απόλυτη επιτυχία αυτών ως προς τους στόχους και τις κατευθύνσεις της εκπομπής “Live sympols of the Planet”, του ως άνω τηλεοπτικού καναλιού, τόσον ο σκηνοθέτης  κ. Igor Virabov,  όσον και ο “πρωταγωνιστής” δημοσιογράφος – παρουσιαστής κ. Konstantin Byshevoy.

Η εκπομπή αναφέρεται στην “ανακάλυψη” των κύριων χαρακτηριστικών της πανίδας και της χλωρίδας του τόπου επίσκεψης.

Απευθύνεται στο κοινό που ταξιδεύει από τη Ρωσία  και θα παρουσιαστεί σε δυο επεισόδια (για τα νησιά μας), διάρκειας 26 λεπτών το καθένα,  σε ζώνη “prime time” τον ερχόμενο Ιούνιο.

Τα επεισόδια αυτά παρακολουθούν τουλάχιστον 14.000.000 τηλεθεατές.

Πραγματοποιήθηκαν και σαρωτικές λήψεις με “drown” στα σημεία ενδιαφέροντος (παραλίες, αξιοθέατα, κλπ)

Για την επιτυχία αυτή, έπαιξαν σημαντικό ρόλο πολλές επιχειρήσεις και στα τρία νησιά, προσφέροντας δωρεάν τις υπηρεσίες των, τους οποίους η Περιφέρεια Ιονίων νήσων συγχαίρει και ευχαριστεί, ως ακολούθως αναφέρονται:

Στην Κέρκυρα: Το ξενοδοχείο “CORFU IMPERIAL”, το Τουριστικό Γραφείο “ΚΑΝOULAS – TRAVEL”, την επιχείρηση “The Governor” του κ. Σπύρου Δαφνή,  το ιππικό κέντρο της κ. Sylvia Steen, κλπ.

Στην Κεφαλονιά: Το Δήμο Κεφαλονιάς, το ξενοδοχείο “MEDITERRANEE”, το Τουριστικό Γραφείο “KCG”, τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του κ. Γεράσιμου Αλεξανδράτου (Χερσώνα), το τυροκομείο “Αφοί Σ. Γαλιατσάτου, το Εργοστάσιο του Συνεταιρισμού Ρομπόλας Κεφαλονιάς, το Γραφείο Εναλλακτικού Τουρισμού Κεφαλoνιάς “Outdoorkefalonia” του κ. Γιώργου Ποταμιάνου,  τον δύτη κ. Γεράσιμο Σωτηρόπουλο, το κέντρο Wildlife Sense, τον κτηνοτρόφο κ. Ανδρέα Ταβιανάτο, κλπ.

Στην Ζάκυνθο: To Ξενοδοχείο “GALAXY”, το Τουριστικό Γραφείο “FIDELLITY”, το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου (για την αδειοδότηση και την παροχή ξενάγησης και πλωτού μέσου), τον κ. Nτίμη Kορφιάτη (taxi boat), το φυτικό και ζωολογικό πάρκο “ΑSKOS”, κλπ.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η επίσκεψη του τηλεοπτικού καναλιού, οφείλεται στο πλαίσιο της συνεργασίας  της Π.Ι.Ν με τον ΕΟΤ και συγκεκριμένα με τον Γ.Γ. κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, τον Δ/ντή του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας κ. Πολύκαρπο Ευσταθόπουλο, καθώς και το στέλεχος κα Anna Evsyukova η οποία συνόδευσε το πενταμελές συνεργείο και την κ. Ελένη Γερολυμάτου από την Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την σημαντικής σημασίας προβολή των νησιών μας στη μεγάλη αυτή αγορά της Ρωσίας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer