Το Φόρουμ προσελκύει μεγάλες προσωπικότητες
Επιτυχή παρουσία του Δήμου Κεφαλλονιάς στο 3ο Φόρουμ EUSAIR στην Ιταλία
Τουρισμός
30/05/2018 | 15:28

Με επιτυχία έληξαν οι εργασίες του 3ου Φόρουμ EUSAIR που πραγματοποιήθηκε στις 24-25 Μαΐου στο Benedicitine του San Nicolo l ‘Arena που βρίσκεται στην Catania της Ιταλίας. Τον Δήμο Κεφαλλονιάς εκπροσώπησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

Το 3ο Φόρουμ EUSAIR επικεντρώθηκε στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στα δίκτυα μεταφορών και ενέργειας στην περιοχή EUSAIR και κατά τη διάρκεια των συνεδρίων του συζητήθηκαν οι μηχανισμοί χρηματοδότησης και για τους τέσσερις πυλώνες της στρατηγικής που έχει επιλεγεί – μπλε ανάπτυξη, σύνδεση της περιφέρειας, περιβαλλοντική ποιότητα και βιώσιμος τουρισμός.

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση της συνεργασίας και των εταιρικών σχέσεων μεταξύ όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αδριατικής-Ιονίου.

Τέλος, κάθε χρόνο το Φόρουμ προσελκύει μεγάλες προσωπικότητες από την περιοχή Αδριατικής –Ιονίου, για να μοιραστούν τις απόψεις τους, να ενισχύσουν την υπάρχουσα συνεργασία ή να οργανώσουν τη μελλοντική συνεργασία τους. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia