Στα Ανάκτορα Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου
Επίτιμος δημότης Κέρκυρας και επίτιμος διδάκτωρ του Ιονίου Πανεπιστημίου ο Παυλόπουλος
Πολιτική
22/05/2017 | 10:03

Στα Ανάκτορα Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου έγινε σήμερα η τελετή ανακήρυξης ως επίτιμου δημότη Κέρκυρας του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Στο περιστύλιο των Ανακτόρων και στο πλαίσιο της ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας  ως Επιτίμου Δημότη από τον Δήμο Κέρκυρας, παρουσιάστηκαν από την Ανδρική Χορωδία Κέρκυρας σε πρώτη παγκόσμια πρώτη αποσπάσματα από την 3η εκδοχή του Ύμνου εις την Ελευθερίαν του Νικολάου Χαλικιόπουλου – Μάντζαρου υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Χριστίνας Καλλιαρίδου.

Ακολούθησε η αναγόρευσή του σε επίτιμο Διδάκτορα του Ιονίου Πανεπιστημίου από τον Πρύτανη Βασίλειο Χρυσικόπουλο.
Το Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου αποφάσισε να αναγορεύσει Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, τιμώντας τη λαμπρή προσφορά του ως επιστήμονα και ακαδημαϊκού διδασκάλου, η οποία έχει ευρύτατα από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα αναγνωριστεί. Η απόφαση του Τμήματος Ιστορίας, που επικυρώθηκε από τη Σύγκλητο του Ιονίου Πανεπιστημίου, αποτελεί, παράλληλα, αναγνώριση της εν γένει προσφοράς της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας ως συνεπούς κήρυκα της ανθρωπιστικής παιδείας και των δημοκρατικών αξιών καθ’ όλη την ακαδημαϊκή και πολιτική του πορεία.

Πηγή: enimerosi.com

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer