Επίθεση Μπατιστάτου σε Αλεξανδράτου: Είναι σύνηθες όταν είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα… να τάζεις τα πάντα
Πολιτική
29/06/2019 | 09:51

Αδικεί και τον εαυτό της και τους επιχειρηματίες του νησιού η κ. Βικτώρια Αλεξανδράτου με τη «διαμεσολάβηση» της για την αγορά σκάφους για το Λιμενικό Σώμα, μόνο και μόνο επειδή εμφανίσθηκε στο νησί για πολιτική καριέρα και όχι για διακοπές. Σε ότι αφορά στον Λιμενικό Σταθμό Ληξουρίου ο οποίος έκλεισε από τον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στα πλαίσια του successstory, δεν θα χρειαστεί να κάνει κάτι η ίδια γιατί είναι προγραμματισμένη η επαναλειτουργία του.

Ο κ. Γιώργος Κοκκόλης πριν «πρωτοστατήσει» για την Π.Ο.Π. φέτα της Κεφαλονιάς, καλό θα είναι να ενημερωθεί για το πώς πότε και με ευθύνη ποιων φτάσαμε στο «βαρελίσιο τυρί» που παράγεται στο νησί μας και οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη, όπως επίσης και ποιων κομμάτων οι Ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ της φέτας «madeinCanada» τον Φεβρουάριο του 2017 στα πλαίσια της CETA. Στον κ. Παναγή Καππάτο θα ήθελα να επισημάνω ότι για την κάλυψη όλων των κενών στις δομές Υγείας η οποία εξαγγέλθηκε σε βάθος τετραετίας από τον κ. Μητσοτάκη, με απλά μαθηματικά και αναλογία 1:5 απαιτούνται περίπου δώδεκα τετραετίες. Η επαναδιαπραγμάτευση δε των συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ με τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με τη «μέθοδο Πατούλη», θα είναι περίπου σαν τη «διαμεσολάβηση» της κ. Αλεξανδράτου (έχω και κότερο πάμε μια βόλτα).

Είναι σύνηθες όταν είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα… να τάζεις τα πάντα. Το τελευταίο ισχύει και για τους τρεις υποψήφιους της ΝΔ.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer