Επίσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντοπούλου στην Ιθάκη [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
22/05/2024 | 09:52

Στην Ιθάκη εορτάστηκε με ιδιαίτερη τιμή η 160η επέτειος της Ενώσεως των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα.

Στις εκδηλώσεις, παρέστει ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας κος Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος τίμησε το νησί με την παρουσία του.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του κου Υφυπουργού πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Κο Διονύση Στανίτσα, την Έπαρχο Ιθάκης κα Σμαράγδα Σαρδελή, τον Βουλευτή του Νομού κο Παναγή Καππάτο και αρμόδιους φορείς, όπως και στο Επαρχείο Ιθάκης και αυτοψία στα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου “Φρίκες – Κιόνι” και “Μπροστά Αετός”, τα οποία έχουν πάθει ζημιές από τον ” Ιανό”, ξεκίνησαν και εξελίσσονται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, η Έπαρχος ευχαρίστησε τον Κο Τριαντόπουλο για τη στήριξη της Ιθάκης, ειδικά μετά τις φυσικές καταστροφές και τον ενημέρωσε αναλυτικά, θέτοντας τις προτεραιότητες και τις ανάγκες, ειδικά της πολιτικής προστασίας.

Ο κος Υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την Ιθάκη , ειδικότερα σε συγκεκριμένες ανάγκες οι οποίες τέθηκαν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer