Επίσκεψη του Συλλόγου Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Κουτάβου [εικόνες]
Κοινωνία
28/02/2024 | 09:18

Το Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. και της ΣΥΔ «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστούν θερμά το Περιβαλλοντικού Κέντρου Κουτάβου, και ειδικότερα τους Παναγιώτη Μινέτο και Έλενα Ζουμπούλη, εργαζόμενους του Περιβαλλοντικού Κέντρου, για την υπέροχη ξενάγηση τόσο στο εσωτερικό του κτιρίου όσο και στον εξωτερικό χώρο.

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, οι ωφελούμενοι και το προσωπικό είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Περιβαλλοντικού Πάρκου, και να μάθουν για το έργο του Περιβαλλοντικού Πάρκου Κουτάβου αλλά και συνολικά του Γεωπάρκου Κεφαλονιάς – Ιθάκης, να επισκεφτούν την έκθεση απολιθωμάτων που φιλοξενείται στο χώρο, καθώς και ενδιαφέροντα γεγονότα για τη γεωμορφολογία, τη χλωρίδα και την πανίδα της Κεφαλονιάς. Στη συνέχεια, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ορνιθοπαρατήρηση με τηλεσκόπιο και κιάλια, και να απολαύσουμε έναν χαλαρό περίπατο κατά μήκος του υδροφόρου ορίζοντα.

Για μια ακόμη φορά, η κίνηση αυτή ανέδειξε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και τη σημασία της κοινωνικής ένταξης και συμπερίληψης των ατόμων με αναπηρίες, σημαντικούς στόχους για τους οποίους αγωνιζόμαστε καθημερινά.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Μάργαρης
Κοινωνικός Λειτουργός του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ» της Ένωσης ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer