Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργο Καρανίκα στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο
Κοινωνία
20/05/2024 | 20:35

Στο πλαίσιο επαφών που πραγματοποιεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου αλλά και φορείς που μπορούν να συνδράμουν στην ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας, δεχτήκαμε επίσκεψη από τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ Κύριο Γιώργο Καρανίκα και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ Κύριο Μανώλη Ψαρουδάκη στα γραφεία του συλλόγου μας την Παρασκευή 17/05/2024 είναι η πρώτη φόρα στα χρονικά που Προέδρος της ΕΣΕΕ επισκέπτεται το νησί μας.

Αφού αναλύσαμε τα προβλήματα της αγοράς και των ελευθέρων επαγγελματιών μετά από ένα δίωρο Προεδρείο βγήκαμε περιοδεία στον εμπορικό τομέα της Πόλης μας, Ο Προέδρος του συλλόγου Κύριος Σπύρος Λουκάκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Κύριο Άγγελο Βαγγελάτο ξενάγησαν τους εκλεκτούς καλεσμένους μας στα εμπορικά καταστήματα για να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συνάδελφους καταστηματάρχες.

Ο Προέδρος της ΕΣΕΕ Κύριος Γιώργος Καρανίκας εντυπωσιάστηκε με το υψηλό επίπεδο της αγοράς της Πόλης μας, ανανεώσαμε τα ραντεβού μας στο άμεσο μέλλον για κοινές δράσεις όσον αφορά το κεφαλλονίτικο εμπόριο.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σπυρίδων Λουκάκης                                 Δημήτρης Κουμαριώτης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer