Επίσκεψη Γερμανών δημοσιογράφων στην Κεφαλονιά
Τουρισμός
17/05/2018 | 11:27

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με την αεροπορική εταιρεία Ryanair, πραγματοποιήθηκε από 12 έως 15 Μαΐου, επίσκεψη τριών Γερμανών δημοσιογράφων στην Κεφαλονιά.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής, ήταν να γνωστοποιηθεί και  ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η νέα αεροπορική σύνδεση της Κεφαλονιάς – Φρανκφούρτης, που είναι μεγάλος αεροπορικός κόμβος της Ευρώπης.

Συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι: Κος Thomas Dix – Allgemeine Zeitung (1.27m unique user), η  κα  Nicole Aupperle – Unterwegs & Daheim (Blog; 20k unique user) και  η κα Laura Stiegler – Lauras Journal (Blog; 60.7k follower on Instagram).

Οι παραπάνω, ξεναγήθηκαν σε όλο σχεδόν το νησί, θαυμάζοντας το φυσικό κάλλος, την βιοποικιλότητα, τις παραλίες και πρωτίστως την εναλλαγή του τοπίου.

Η φιλοξενία καλύφθηκε από ευγενικές προσφορές των τουριστικών επιχειρήσεων του νησιού όπως: Το ξενοδοχείο ‘’Mediteranee hotel’’, το Τουριστικό Γραφείο “KCG Travel” (mini bus και Γερμανόφωνη ξεναγό) και προσφορές γευμάτων και δείπνων από  ‘’Cefalonian Palace’’, Apollonion, “Apaggeio” στο Φισκάρδο, “Remetzo” στον Πόρο, “Paspalis” στη Σκάλα και “Στο Ψητό” στη Λάσση.

Με τις δράσεις αυτές, όχι μόνον αυξάνεται το τουριστικό ρεύμα προς τα νησιά μας, αλλά εδραιώνεται η συνεργασία της Π.Ι.Ν με σημαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν άμεσα την τουριστική κίνηση ενός προορισμού,  όπως οι αεροπορικές εταιρείες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer