Επίσκεψη-ενημέρωση του Παναγή Καππάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς
Πολιτική
05/07/2019 | 16:36

To Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς επισκέφθηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου ο υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος.

Συναντήθηκε με τον κ. Δημήτρη Δημουλιό, Διοικητή του Μαντζαβινάτειου  και ενημερώθηκε για κάθε ζήτημα  που σχετίζεται με την μονάδα Υγείας  του νησιού, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε όλες τις Δομές Υγείας της Κεφαλονιάς.

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη αγοράς νέου εξοπλισμού που θα επιτρέψει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.

Ακολούθως, συνομίλησε με το ιατρικό και διοικητικό  προσωπικό, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την μη εύρυθμη λειτουργία ορισμένων κλινικών μονάδων.

Από την πλευρά τους οι νοσηλευόμενοι,   εξέφρασαν  την επιθυμία τους να αποκατασταθεί άμεσα η εύρυθμη λειτουργία, οι οποίοι εκτός από την έλλειψη προσωπικού εστίασαν και στις κτιριακές φθορές του νοσοκομείου έπειτα από τους σεισμούς του 2014.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Καππάτος συνάντησε τον συνυποψήφιό του  Γιώργο Κοκκόλη και περιηγήθηκαν από κοινού  στις κλινικές του Γ.Ν.Κεφαλονιάς.

Εκ του Γραφείου Τύπου

του υποψήφιου Βουλευτή

Παναγή Καππάτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer