Επίσκεψη από την Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Παπαναστασάτου στα γραφεία της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
Αυτοδιοίκηση
19/04/2024 | 12:04

Επίσκεψη στα γραφεία της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 από την Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Ιονίων Νήσων κα. Ελένη Παπαναστασάτου προκειμένου να έχει συνάντηση εργασίας με την Διευθύντρια της ΔΕΠ κα Μάγδα Πετροπούλου.
Η κα. Παπαναστασάτου ενημερώθηκε για την πρόοδο των έργων και των προγραμμάτων που υλοποιούνται από την ΔΕΠ, με έμφαση στους τομείς της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, της προσέλκυσης επενδύσεων και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
Εκφράστηκε η αμοιβαία ικανοποίηση για τα αποτελέσματα που έχουν σημειωθεί έως τώρα, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ της Διαχειριστική Αρχή των Ιονίων Νήσων και του ΕΦΕΠΑΕ για την επίτευξη των κοινών στόχων.
Επιπλέον, συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας για την επόμενη προγραμματική περίοδο, με στόχο την υλοποίηση ακόμα πιο φιλόδοξων και αποτελεσματικών δράσεων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη της Περιφέρειας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με αμοιβαία εκτίμηση και διάθεση για εποικοδομητική συνεργασία.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η υπεύθυνη δράσεων της ΕΠΑνΕΚ κα Ιφιγένεια Τσούκα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer