Ζούμε το θέατρο του παραλόγου
Επιμένει ο Διονύσης Λουρδάς στην σκληρή κριτική του -“Χτυπάει και αυτός καμπανάκι” για την έλλειψη ΜΕΘ Κεφαλονιάς
11/02/2021 | 18:27

Επιμένει ο Διονύσης Λουρδάς στην σκληρή κριτική του -“Χτυπάει και αυτός καμπανάκι” στον Βουλευτή Καππάτο για την έλλειψη ΜΕΘ Κεφαλονιάς.

Επιμένει στο περιεχόμενο και στην ουσία της επιστολής που είχε στείλει πριν τρεις μήνες περίπου ο πρώην πρόεδρος του Βαλεριάνου Διονύσης Λουρδάς που θεωρεί “έγκλημα” την μη λειτουργία ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) στην Κεφαλονιά την ώρα που στη Ζάκυνθο λειτουργεί ΜΕΘ κανονικά με πρωτοβουλία και άμεση δράση του βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη.

Ακόμα ένας παράγοντας του νησιού “χτυπάει καμπανάκι” στο βουλευτή Παναγή Καππάτο για την πολιτική ανεπάρκεια στο θέμα της ΜΕΘ.

 

Ας δούμε όμως τι γράφει στην επιστολή την οποία μας ξαναέστειλε αφού παραμένει επίκαιρη ο Διονύσης Λουρδάς:

Το θέατρο του παραλόγου σε μιά περίοδο που τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, που η ανάγκη για περίθαλψη είναι αυξημένη κι’ η παρουσία ΜΕΘ είναι αναγκαία, η Κεφαλονιά δεν έχει τη δική της ΜΕΘ.

Αλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως η γειτονική μας Ζάκυνθος, αγωνίστηκαν επίμονα και συστηματικά για να αποκτήσυν ΜΕΘ και τα κατάφεραν.

Η Κεφαλονιά που απέκτησε τη δική της ΜΕΘ με τη Δωρεά της Οικογένειας Βεργωτή, ενώ έγινε και δώρο από μιά κυρία-ιατρό Γαστρεντερολόγο- από το Μόντρεαλ του Καναδά, η οποία δεν επιθυμεί να αναφέρουμε το όνομά της, κάποιοι τους οποίους εψήφισε ο Κεφαλονίτικος λαός κατάφεραν να την δώσουν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Πατρών.

Οι υπεύθυνοι καλούνται να λογοδοτήσουν στους πολίτες της Κεφαλονιάς, με ποιό σκεπτικό και ποιά κριτήρια δώρισαν το «Δώρο» της ΜΕΘ στην Πάτρα, ενώ ανήκει στους πολίτες του νησιού μας.

Πρόκειται για μια ανεξήγητη ενέργεια. Μια ενέργεια επιπόλαια, μιά ενέργεια προκλητική στην εποχή της πανδημίας.

Ελπίζουμε να μην πληρώσουμε με τίμημα τη ζωή μας όλοι οι πολίτες της Κεφαλονιάς, την απαράδεκτη ενέργεια της ηγεσιας του νησιού μας. Αυτό το γεγονός θα γίνει ποτάμι που θα τους παρασύρει να τους στείλει σπίτι τους, τις επόμενες εκλογές.

Με εκτίμηση,

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΥΡΔΑΣ

τ. πρόεδροςΚοινότητας Βαλεριάνου

Πηγή: portoni.gr