194 επαγγελματίες συγκροτούν το συνδυασμό
Επιμελητήριο Πειραιά: Οι Κεφαλονίτες του Πειραιά συμπορεύονται με τον δυναμικό Γιάννη Βουτσινά
Πολιτική
04/12/2017 | 08:39

Οι επαγγελματίες μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά,  καλούνται στις 10 και 11 Δεκεμβρίου να επιλέξουν  τη νέα του Διοίκηση.

194 επαγγελματίες συγκροτούν το συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ» με επικεφαλής το συμπατριώτη μας Γιάννη Βουτσινά, από τα Φάρσα.

Μια ομάδα ισχυρή και ως προς τον αριθμό που τη συγκροτεί, αλλά και ως προς το επαγγελματικό και γεωγραφικό εύρος το οποίο καλύπτει, με κύρια χαρακτηριστικά της την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, την ειλικρίνεια, τη μακρόχρονη συνέπεια.

Στόχος της ισχυρής αυτής ομάδας είναι η αναβάθμιση του ρόλου του ΕΕΠ και όραμά της η υπεραξία στα μέλη του.

Δυναμικό είναι το παρόν και των συμπατριωτών μας  Κεφαλονιτών υποψηφίων στο συνδυασμό του Γιάννη Βουτσινά.

Βλέπετε, οι όπου γης Κεφαλονίτες είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της  μάχης.

Από τον κλάδο των υπηρεσιών ο Αγησίλαος Γεωργάτος, είναι καθηγητής Αγγλικών και  ιδιοκτήτης  Κέντρου Ξένων Γλωσσών στο Πέραμα.

Από τον κλάδο των επαγγελματιών, Αθανάσιος οι Δημήτριος Κανατσέλης, Παναγιώτης  Μολφέτας και Ευάγγελος Μπαλτσαβιάς είναι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, ενώ οι Κωνσταντίνος Σταματελάτος και Γερασιμούλα Αλεξάνδρα Τουμαζάτου,  του χώρου του Εμπορίου.

Όσο για τον επικεφαλής του συνδυασμού  Γιάννη Βουτσινά ,είναι οικονομολόγος ΜΒΑ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Λογιστής – Φοροτεχνικός, ιδιοκτήτης οργανωμένου Λογιστικού Γραφείου στον Πειραιά, το οποίο διοικεί με επιτυχία αναπτύσσοντάς το και εκσυγχρονίζοντάς το διαρκώς.

Με κεντρικό του σύνθημα Ισχυρή Αγορά σημαίνει Ισχυρή Κοινωνία και με πεποίθησή  του ότι η ελεύθερη αγορά πρέπει να ξαναγίνει η κινητήριος δύναμη της οικονομίας της χώρας μας, καλεί όλους τους επαγγελματίες στην κάλπη και ζητά ιδιαίτερα από τους Κεφαλονίτεςμέλη του ΕΕΠ  να μετέχουν στις εκλογές αυτές, δίνοντας δυναμικό παρόν για εκλογή της νέας Διοίκησης.

 Γιατί όπως λέει ,Η ΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer