Πάνω από δύο ώρες η συνάντηση
Επί τάπητος υποδομές και μεταφορές στην Κεφαλονιά-Ευρεία σύσκεψη με Γιάννη Κεφαλογιάννη [εικόνες]
Πολιτική
01/02/2020 | 16:03

Ρεπορτάζ// Ανδρέας Αρβανιτάκης

Σύσκεψη του υφυπουργού υποδομών και μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη με φορείς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και των Δήμων της Κεφαλονιάς πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Αντιπεριφερειας στο Αργοστόλι, το μεσημέρι του Σαββάτου 1η Φεβρουαρίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, οι αντιπεριφερειάρχες Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής. Τον Δήμο Αργοστολίου εκπροσώπησαν ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι αντιδήμαρχοιΓιώργος Τσιλιμιδός και Σπύρος Σαμούρης.

Τον Δήμο Σάμης ο δήμαρχος Γεράσιμος Μονιάς και τον Δήμο Ληξουρίου ο αντιδήμαρχος Γεράσιμος Γαλανός καθότι ο δήμαρχος έλειπε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με την ΠΕΔΙΝ. Συμμετείχε επίσης ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος καθώς και η πολιτευτής της ΝΔ στα νησιά μας Βικτώρια Αλεξανδράτου.

Οι φορείς έθεσαν στον υφυπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο νησί, στους τομείς που αφορούν τις υποδομές και τις μεταφορές, όπως τα έργα σε δρόμους, το λιμάνι του Αργοστολίου, ενώ πραγματοποιήθηκε ξεχωριστή αναφορά για τις καταστροφές που υπέστη ο Δήμος Σάμης και δη η Αγία Ευφημία που πλημμύρισε επανειλημμένως.

Δηλώσεις στον Τύπο

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο υφυπουργός πραγματοποίησε δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ. Εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις επαφές που είχε με τους φορείς. Τόνισε ότι θα υπάρξει κάθε δυνατή στήριξη στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι και γνωρίζουν καλύτερα τα προβλήματα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer