Στη Λάσση
Όλα έτοιμα για την επετειακή συναυλία για τα 40 χρόνια της Χορωδίας Αργοστολίου [εικόνες]
04/09/2020 | 13:56

Η χρονιά που περνάμε είναι η χρονιά που συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ !

Για την επετειακή αυτή χρονιά είχαν προγραμματιστεί 40 δράσεις, που δυστυχώς , λόγω πανδημίας του νέου Κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκαν μόνον 8 , στην αρχή της . Από τότε και για 3 μήνες σταμάτησαν όλες οι δράσεις του συλλόγου .

Μετά την άρση του απαγορευτικού, στα μέσα Μαΐου , άρχισαν σιγά-σιγά οι πρόβες των τμημάτων (εκτός της παιδικής χορωδίας).

Πρόσφατα (22/8) το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ μας και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ, παρουσιάστηκαν, με επιτυχία , στο θεατράκι του Αλσους Κουτάβου.

ΔΕΝ θα μπορούσαμε όμως να μην διοργανώσουμε μιά επετειακή συναυλία ΟΛΩΝ των Τμημάτων μας για τα 40χρονα της Ανδρικής Χορωδίας.

Γι αυτό τον σκοπό και για να γιορτάσουμε μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας , διοργανώνουμε το Σάββατο 5/9 και την Κυριακή 6 /9 , στις 8:30 μμ , στο ανοιχτό θεατράκι μας , στην αυλή του πρώην Οικοτροφείου, στη Λάσση , Επετειακή συναυλία ΟΛΩΝ των Τμημάτων μας , παίρνοντας όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα για την υγεία μας , πολύ σχολαστικά!

Σας περιμένουμε για να τραγουδήσουμε , να γιορτάσουμε μαζί και να μας στηρίξετε , για να συνεχίσουμε για πολλά ακόμη χρόνια.

Το ΔΣ.