Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο θέατρο
Έπεσαν οι υπογραφές για την μελέτη του Δημοτικού Θεάτρου “Μαρκάτο”
Κοινωνία
15/01/2020 | 13:07

Πριν λίγα λεπτά υπογράφηκε η σύμβαση ανάθεσης εκπόνησης μελέτης για την επισκευή του Δημοτικού Θεατρου “Μαρκάτο” Ληξουρίου, από τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γεώργιο Κατσιβέλη και τον κ.Γιάννη Μαρνέρη, διαχειριστη της εταιρείας “Γιάννης Μαρνέρης και Συνεργάτες-Σύμβουλοι Δομοστατικοί ΕΠΕ” , παρουσία του κ. Αλεξανδρόπουλου και του κ. Μαντζουράτου της Τεχνικής και Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ληξουρίου αντίστοιχα.

Φωτογραφίες από την αυτοψία που πραγματοποίησε ο κ. Μαρνέρης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Κατσιβέλη, τον Αντιδήμαρχο κ. Γαλανό και τον κ. Αλεξανδρόπουλο, στους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Ληξουρίου, καθώς και από την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης μέλετης για την επισκευή του Θεάτρου, σήμερα το πρωϊ.

Πριν λίγα λεπτά υπογράφηκε η σύμβαση ανάθεσης εκπόνησης μελέτης για την επισκευή του Δημοτικού Θεατρου "Μαρκάτο" Ληξουρίου, από τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γεώργιο Κατσιβέλη και τον κ.Γιάννη Μαρνέρη, διαχειριστη της εταιρείας "Γιάννης Μαρνέρης και Συνεργάτες-Σύμβουλοι Δομοστατικοί ΕΠΕ" , παρουσία του κ. Αλεξανδρόπουλου και του κ. Μαντζουράτου της Τεχνικής και Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ληξουρίου αντίστοιχα.

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Ληξουρίου στις Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer