Επέμβαση του Στρατού για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό
Κοινωνία
24/01/2022 | 20:16

Εγκλωβισμένοι παραμένουν δεκάδες οδηγοί στην Αττική Οδό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία κινητοποίηση στρατού και δυνάμεων για Αττική οδό. Επιχείρηση απεγκλωβισμού από έξι σημεία – Το μέλημά μας είναι πως θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική οδό.

Οχήματα του Στρατού μεταβαίνουν στην Αττική Οδό προκειμένου να παραλάβουν και να μεταφέρους τους εγκλωβισμένους οδηγούς που βρίσκονται στην Αττική Οδό.

Οι οδηγοί θα αφήσουν στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητά τους και θα μεταφερθούν από οχήματα του Ελληνικού Στρατού. Η απομάκρυνση των εγκλωβισμένων θα πραγματοποιηθεί από έξι σημεία και θα ξεκινήσει από τα αυτοκίνητα που είναι κοντά στα σημεία εξόδου, ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί σε όλο το μήκος της Αττικής Οδού.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης, δήλωσε στην ΕΡΤ πως θα γίνει επιχείρηση απεγκλωβισμού των ανθρώπων που βρίσκονται στην Αττική οδό, με οχήματα του στρατού να παραλαμβάνουν τους οδηγούς και τους άλλους επιβάτες των οχημάτων.

Όπως επισημάνθηκε, οι οδηγοί θα αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στο σημείο που βρίσκονται, στην Αττική οδό.

Κλιμάκια των ομάδων «Δευκαλίωνας» και «Ξενοκράτης» του Ελληνικού Στρατού έχουν διασπαρεί σε διαφορετικά τμήματα της Αττικής Οδού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πηγή: madata.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia