Επίθεση Ζαφειράτου σε Τσιλιμιδό
Και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο του Δήμου Αργοστολίου
10/02/2021 | 14:37

Επίθεση Ζαφειράτου σε Τσιλιμιδό -Τον έθεσε προ των ευθυνών του η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς

 

Ανάστατη είναι η κοινωνία του νησιού μας από το γεγονός της ραγδαίας εξάπλωσης κρουσμάτων κορωνοιού σε Αργοστόλι και Σάμη. Όλοι είναι πλέον βέβαιοι ότι το απόγευμα η Κεφαλονιά θα καταγράψει νέο αρνητικο ρεκόρ κρουσμάτων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ekefalonia υπάρχει η διαβεβαίωση ότι υπάρχει και δεύτερο κρούσμα covid -19 σε υπάλληλο του δήμου Αργοστολίου. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος στη σημερινή σύσκεψη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που έγινε με τηλεδιάσκεψη για την τήρηση των μέτρων μαζί με τους δημάρχους, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς κα Σοφία Ζαφειράτου έθεσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τσιλιμιδό προ των ευθυνών του λέγοντας του ξεκάθαρα ότι έχει καταγγελίες από υπαλλήλους του δήμου στο Αργοστόλι ότι δεν εφαρμόζονται οι κανόνες  και τα υγειονομικά πρωτοκολλά στις υπηρεσίες και στα γραφεία τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Γιώργος Τσιλιμιδός εμφανώς αιφνιδιασμένος επικαλέστηκε ως δικαιολογία ότι ανάμεσα στους υπαλλήλους υπήρχαν αρνητές της μάσκας προκαλώντας περισσότερο προβληματισμό.

Αναμένουμε σε λίγο τις αποφάσεις της τηλεδιάσκεψης μεταξύ Περιφέρειας, ΕΟΔΥ, Πολιτικής Προστασίας, Ιατρικού Συλλόγου και Δήμων.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.