Επιστρέφει στην ενημέρωση
Επανεμφάνιση Σωτήρη Τσιόδρα – Τέλος στα σενάρια περί διαφωνίας
24/09/2020 | 18:29

Ο Σωτήρης Τσιόδρας συμμετείχε στην ενημέρωση του υπουργού Υγείας προς τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, ώστε να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορονοϊό και την ετοιμότητα του συστήματος υγείας.

Ο επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα πιθανώς να έχει σχέση με τα σενάρια που κυκλοφορούν ότι διαφωνεί με τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης, όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας.

To ρεπορτάζ για τις διαφωνίες ακούστηκε στο δελτίο του Σταρ από την δημοσιογράφο Κάτια Μακρή, που αποκάλυψε ότι “ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του. Η πρώτη ήταν για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών, για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο. Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%” αποκάλυψε η Κ. Μακρή.

Η εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα πιθανώς σχετίζεται με την φιλολογία περί διαφωνιών, για τις οποίες πάντως δεν υπήρξε δημόσια διάψευση.