Εορτάζει ο Άγιος Παναγής Μπασιάς στο Ληξούρι
Εκκλησία
06/06/2023 | 08:30

Φέρεται εις γνώσιν του ευσεβούς Λαού ότι μετά πάσης λαμπρότητος και μεγαλοπρεπείας, θα εορτασθή η Ιερά Μνήμη του Οσίου Πατρός Παναγή του Μπασιά του θαυματουργού, εις την πόλιν του Ληξουρίου κατά το κάτωθι Πρόγραμμα :

Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος 5 Ιουνίου 2023
Ώρα 8:00μ.μ. έως 1.30π.μ. Προεόρτια ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ Αγ.Παναγή

Τρίτη 06 Ιουνίου 2023

Ώρα 7.00 μ.μ. Μικρός Εσπερινός και μεταφορά της εικόνος και της κάρας του Αγίου εις τον παρακείμενον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν του Αγίου Νικολάου Μηνιατών – Αναλήψεως.

Ώρα 8.00 μ.μ. Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός της εορτής χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ηλείας κ’ Ωλένης κ.Αθανασίου και του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.Δημητρίου.

Τετάρτη 07 Ιουνίου 2023 Εορτή Αγ.Παναγή

Ι.Ν.ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΗΝΙΑΤΩΝ-ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ

Ώρα 7:00π.μ. Όρθρος – Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία

Ώρα 7:00μ.μ. Ιερά Παράκληση &

Ώρα 8:00μ.μ. Έξοδος λιτανείας της εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Παναγή με τη συμμετοχή των Αγίων Αρχιερέων και του Ιερού κλήρου, της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου, σχολείων, σωματείων και των αρχών του τόπου προς το κελί του Αγίου και δια της παραλιακής οδού επιστροφή στον Ι.Ν.ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Ευλόγηση των άρτων επί του τάφου του Αγίου & εναπόθεση των Ιερών Λειψάνων έσωθεν του θρόνου του Αγίου.

Oι ακολουθίες της 6 κ’ 7 /6 θα αναμεταδοθούν από τον Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος , τον Ρ/Σ της Ιεράς μας Μητροπόλεως και από το κανάλι του Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου Μηνιατών – Αναλήψεως Ληξουρίου στο Youtube

https://www.youtube.com/@agnikolaosminiaton/streams

ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer