Στο θέατρο Περοκέ
Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση του Αλέξανδρου Παρίση στην Αθήνα [εικόνες]
19/05/2019 | 02:44

Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό ήταν η συγκέντρωση ετεροδημοτών του Αλέξανδρου Παρίση στο θέατρο Περοκέ. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών, την ίδια ώρα που κανένας συνδυασμός από τους υπόλοιπους δεν τόλμησε να κάνει παρόμοια εκδήλωση.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Άκης Τσελέντης, ο πολιτευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος, ο υποψήφιος Περιφερειακός Συμβουλος στην Αττική Μπάμπης Αλεξανδράτος, η Πρόεδρος της Αδελφότητας Πειραιά Μαριολένη Νεοφύτου, ο Βαγγέλης Ματσούκης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Ρόδη Κράτσα Βαγγέλης Φιοραβάντες, το μέλος της Π.Ε της ΝΔ Κική Κακουράτου, η πολιτευτής της ΝΔ Σοφία Λουκέρη, η οποία μάλιστα μίλησε με εξαιρετικά κολακευτικά λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο και φυσικά ο Ανδρέας Κωνσταντάτος ο οποίος και τον προλόγισε.
Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές η συγκέντρωση των ετεροδημοτών αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Αλέξανδρο Παρίση και την “Ισχυρή Κεφαλονιά”. 

Ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φιλικός ευδιάθετος και χαρούμενος, μιας και μιλούσε σε ένα ακροατήριο που τον ξέρει καλά, αναφέρθηκε στην ομιλία του διεξοδικά για τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία 5 χρόνια καθώς και τις προοπτικές που υπάρχουν για το νέο δήμο Αργοστολίου στην επόμενη τετραετία.  

Για μια ακόμη φορά η εκδήλωση ήταν «ντυμένη» με μουσικό πρόγραμμα από τους αδελφούς Καραβίωτη. Αίσθηση ωστόσο και ενθουσιασμό προκάλεσαν τα λόγια του Ανδρέα Κωνσταντάτου ο οποίος προλόγισε τον Δήμαρχο. Ο υποψήφιος με τον Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που είχε κατακλύσει το θέατρο.

Αξίζει: Οι ετεροδημότες έδειξαν ότι γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει στο νησί και είναι ενημερωμένοι με κάθε λεπτομέρεια για τις κινήσεις του Αλέξανδρου Παρίση.

Αξίζει2: Συμβολικά ταξίδεψαν από την Κεφαλονιά οι υποψήφιοι του Αλ. Παρίση, Σπ. Σολωμός, Άγγελος Κωνσταντάκης, Βαγγέλης Κεκάτος, Διονύσης Σκλαβουνάκης, Μάκης Παπαναστασάτος (Παπάς) και Νίκος Ορτεντζάτος.