Στο θέατρο Περοκέ
Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση του Αλέξανδρου Παρίση στην Αθήνα [εικόνες]
Πολιτική
19/05/2019 | 02:44

Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό ήταν η συγκέντρωση ετεροδημοτών του Αλέξανδρου Παρίση στο θέατρο Περοκέ. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών, την ίδια ώρα που κανένας συνδυασμός από τους υπόλοιπους δεν τόλμησε να κάνει παρόμοια εκδήλωση.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Άκης Τσελέντης, ο πολιτευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος, ο υποψήφιος Περιφερειακός Συμβουλος στην Αττική Μπάμπης Αλεξανδράτος, η Πρόεδρος της Αδελφότητας Πειραιά Μαριολένη Νεοφύτου, ο Βαγγέλης Ματσούκης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Ρόδη Κράτσα Βαγγέλης Φιοραβάντες, το μέλος της Π.Ε της ΝΔ Κική Κακουράτου, η πολιτευτής της ΝΔ Σοφία Λουκέρη, η οποία μάλιστα μίλησε με εξαιρετικά κολακευτικά λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο και φυσικά ο Ανδρέας Κωνσταντάτος ο οποίος και τον προλόγισε.
Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές η συγκέντρωση των ετεροδημοτών αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Αλέξανδρο Παρίση και την “Ισχυρή Κεφαλονιά”. 

Ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φιλικός ευδιάθετος και χαρούμενος, μιας και μιλούσε σε ένα ακροατήριο που τον ξέρει καλά, αναφέρθηκε στην ομιλία του διεξοδικά για τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία 5 χρόνια καθώς και τις προοπτικές που υπάρχουν για το νέο δήμο Αργοστολίου στην επόμενη τετραετία.  

Για μια ακόμη φορά η εκδήλωση ήταν «ντυμένη» με μουσικό πρόγραμμα από τους αδελφούς Καραβίωτη. Αίσθηση ωστόσο και ενθουσιασμό προκάλεσαν τα λόγια του Ανδρέα Κωνσταντάτου ο οποίος προλόγισε τον Δήμαρχο. Ο υποψήφιος με τον Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που είχε κατακλύσει το θέατρο.

Αξίζει: Οι ετεροδημότες έδειξαν ότι γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει στο νησί και είναι ενημερωμένοι με κάθε λεπτομέρεια για τις κινήσεις του Αλέξανδρου Παρίση.

Αξίζει2: Συμβολικά ταξίδεψαν από την Κεφαλονιά οι υποψήφιοι του Αλ. Παρίση, Σπ. Σολωμός, Άγγελος Κωνσταντάκης, Βαγγέλης Κεκάτος, Διονύσης Σκλαβουνάκης, Μάκης Παπαναστασάτος (Παπάς) και Νίκος Ορτεντζάτος.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer