Ενωτικός ο Γιάννης Λυκούδης: «Θέλουμε ένα δήμο για όλους τους πολίτες ασχέτως τι ψήφισε ο καθένας» [ηχητικό]
Αυτοδιοίκηση
26/09/2023 | 08:23

Για την επερχόμενη εκλογική μάχη μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” και εκ νέου υποψήφιος στη Δημοτική ενότητα της Λειβαθούς Γιάννης Λυκούδης στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Λυκούδης κατέθεσε τους άξονες του προγράμματος της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” για το αύριο του Δήμου Αργοστολίου.

Θα πρέπει, όπως είπε χαρακτηριστικά, να είναι ένας δήμος για όλους τους πολίτες ασχέτως του τι ψήφισε ο καθένας, κάτι που δεν ισχύει με την παρούσα δημοτική αρχή. Αντίθετα, η θητεία του Αλέξανδρου Παρίση, ως δημάρχου Κεφαλονιάς απέδειξε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πολιτών, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Εφόσον ο κόσμος τους εμπιστευτεί, ο κ. Λυκούδης είπε ότι ως Δημοτική Αρχή θα βρίσκονται σε κάθε χωριό, σε κάθε κοινότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όχι μόνο στην πρωτεύουσα.

Θα δοθεί έμφαση στην οικονομική διαφάνεια και τη χρηστή διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Με τα χρήματα αυτά θα προχωρήσουν στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων.

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη διαφορετικής προσέγγισης για την ενίσχυση του πολιτισμού και του αθλητισμού, ενώ ξεχωριστή αναφορά έκανε και στην ανάγκη ενίσχυσης του τουριστικού μας προϊόντος.

Κάλεσε τον κόσμο σε κάθε περίπτωση να έρθει να ψηφίσει, τονίζοντας πως υπάρχουν αξιόλογα στελέχη σε όλες τις παρατάξεις. Έκανε έκκληση σε όλες τις πλευρές, η αντιπαράθεση να γίνει με επιχειρήματα και χωρίς προσωπικές επιθέσεις.

Τόνισε, τέλος, ότι ο Αλέξανδρος Παρίσης έχει αποδείξει ότι αυτό που λέει το κάνει και κάλεσε τον κόσμο να τους εμπιστευτεί.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer