Ένωση Απανταχού Πυλαρέων για Αλεξανδράτου: «Στο πρόσωπο της Βικτώριας τιμήσαμε όλες της γυναίκες του τόπου μας»
Γυναίκα
03/04/2023 | 19:31

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου και μεγάλη επιτυχία στέφθηκε μια ακόμη εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Την Κυριακή 02 Απριλίου 2023 στην αίθουσα του τετάρτου ορόφου του πολιτιστικού κέντρου της Αδελφότητας τιμήθηκε η Κεφαλονίτισα του σήμερα και του αύριο… που προσφέρει, διεκδικεί, δημιουργεί, εξελίσσεται…

Το συντονισμό της εκδήλωσης-συζητησης είχε η δημοσιογράφος Ιουλία Βελισάρατου. Ξεκίνησε με την ομιλία της προέδρου Ευσταθία Μυλωνάκη-Μουστακή , όπου αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, κάλεσε την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Δόμνα Μιχαηλίδου, να παραδώσει τιμητική πλακέτα στην Βικτώρια Αλεξανδράτου που τιμήθηκε από τον Σύλλογο ώς μια Πυλαρινιά, που στο πρόσωπο της αντιπροσωπεύει και τιμά όλες της γυναίκες του τόπο μας, για την συνολική επιτυχημένη πορείας της στην καινοτόμα επιχειρηματικότητα.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου, της Βικτώριας Αλεξανδράτου της Σοφία Μυλωνάκη και του Νίκου Θωμά. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από, τον Πρόεδρο της Αδελφότητας κ.Παύλο Σκλαβούνο, τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδέιας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης Αττικής κ.Χαράλαμπο Αλεξανδράτο, τον κ.Ηλία Αλυσανδράτο και τον κ.Παύλο Καρούσο. .Στην εκδήλωση παρευρέθησαν , η κ.Λίνα Αθανασίου Διαμερισματική Σύμβουλος Πειραιά, η κ.Τουμαζάτου Γερασιμούλα – Αλεξάνδρα Αντιδήμαρχος Πειραιά , η αντιδήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ.Μαριαννα Τουμαζάτου, η κ. Αφροδίτη Ζαμπέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομιτάτων,η κ.Άννα Αλεξανδράτου-Δελλαπόρτα πρόεδρος στης Επτανησιακής Συνομοσπονδίας και του Συλλόγου Φαρακλάδων <<Η Εύγερος>>, η κ. Ειρήνη Βενιέρη της Κεφαλληνιακής Ένωσης <<Το Δολίχιο>> ο κ. Βαγγέλης Σκλαβούνος Δημόσιες Σχέσεις της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων , η κ.Σοφία Αθανασάτου η κ.Φλωράτου Ρούλα Υπεύθυνοι Βιβλιοθήκης στην Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων , ο κ.Παλάγκας Δημήτρης από τον σύλλογο του <<Μαρίνου Αντύπα Του Ομόλιου>> ,η Γενική Γραμματέας Κρητών κ.Ευαγγελια Καρούσου και τέλος η κ.Φωτεινή Ανδρουλάκη , εκδότρια του γυναικείου περιοδικού Volta Magazine.
Ιδιαιτέρως το Δ.Σ. ,ευχαριστεί τον Γενικό Γραμματέα της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων , και μέλος του συλλόγου μας κ.Σταύρο Καρούσο για την πολύτιμη βοήθεια του στο σύλλογο μας και στην οργάνωση των εκδηλώσεων μας.
Η εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer