Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»: Ευχαριστήρια επιστολή στο εκπαιδευτικό προσωπικό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου
Κοινωνία
12/04/2024 | 20:35

ΠΡΟΣ
Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, κο. Κοκκόση

 

Ευχαριστήρια επιστολή
Αξιότιμε κύριε Κοκκόση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», καθώς και το Επιστημονικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.), και οι ωφελούμενοι αυτού, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εκπαιδευτικούς Χρήστο Δερέ, Σοφία Αραβαντινού – Κουτσουβή και Χρύσα Κιρκινέζου, και τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, για το αγαστό ενδιαφέρον που επέδειξαν κατά την συνάντησή μας την Παρασκευή 5 Απριλίου, όταν συναντηθήκαμε όλοι μαζί από κοινού, στον χώρο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Ληξουρίου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, καθώς και την μετέπειτα κοινοποίηση της δράσης στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Είναι γεγονός ότι έχουμε αναλάβει ένα αρκετά δύσκολο έργο για το οποίο καταβάλλουμε συνεχώς προσπάθεια, με επίκεντρο την εκπαίδευση των ωφελούμενών μας από την διεπιστημονική ομάδα. Το προσωπικό των δύο δομών της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» εργάζεται με σταθερότητα, οργάνωση και αγάπη για την εκπαίδευση των ατόμων με αναπηρία αλλά και την φροντίδα και ψυχαγωγία τους.

Από τη μεριάς μας θα θέλαμε λοιπόν να σας συγχαρούμε για τη σωστή εκπαίδευση των μαθητών της συγκεκριμένης τάξης, που ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη συνάντηση με υπευθυνότητα, ευαισθησία και θετική διάθεση προς το διαφορετικό. Αυτό αποδεικνύει και την σωστή εκπαίδευση και αγωγή που οι μαθητές λαμβάνουν από το σχολικό περιβάλλον του οποίου εσείς ηγείστε.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε και σε άλλες κοινές δράσης.

Με εκτίμηση,
Η Διεπιστημονική Ομάδα του ΚΔΗΦ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer