Ενημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο
Οικονομία
11/05/2018 | 10:15

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες Προβολής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την μεγαλύτερη στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του.

Συμμετέχει ενεργά στην ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη www.filoxeno.com η οποία προβάλλει σήμερα σε 8 γλώσσες 25.000 επιχειρήσεις, ενώ διαθέτει την πιο σύγχρονη πλατφόρμα Online Κρατήσεων για Καταλύματα και Ξενοδοχεία (www.bookoncloud.com).

Επιπλέον το Επιμελητήριο συμμετέχει ενεργά και στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικών πωλήσεων & προβολής προϊόντων www.directmarket.gr στην οποία συμμετέχουν 1.250 επιχειρήσεις με πάνω από 200.000 προϊόντα η οποία διασυνδέεται και με την Τουριστική Πύλη και αναβαθμίζει έτσι σημαντικά την εξωστρέφεια όλων των Επιχειρήσεων του Νομού Κεφαλονιάς στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

Παρέχεται ακόμα δυνατότητα Online Συμβουλευτικής με ηλεκτρονικές ερωτήσεις και απαντήσεις από μεγάλη Πανελλαδική εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΟΛ Συμβουλευτική), σε διάφορα θέματα όπως Φορολογικά, Λογιστικά, Ίδρυση Επιχείρησης, Μεταβίβαση Επιχείρησης, Εργασιακά και Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων, σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη και στους λογιστές ή οικονομικούς τους συμβούλους.

Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται Εντελώς Δωρεάν είναι προσβάσιμες μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και διαχειρίζονται από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, στις οποίες παρέχεται διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη από την ανάδοχο εταιρία. Οι νέες δυνατότητες θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε ειδική εκδήλωση.

Καλούμε όλες τις τοπικές  επιχειρήσεις να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 και ώρα: 19:00 στο κτήριο του Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις νέες δυνατότητες καθώς και για το πως μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer