Δεν υπήρχαν ουσιαστικές λύσεις - προτάσεις από τις δημοτικές παρατάξεις πέραν των πολλών… διαπιστώσεων για το «κακό» παρελθόν!!!
Ενιαία πρόταση για πρώτη φορά ψήφισαν τρεις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Πολιτική
17/03/2011 | 08:23

Η πρόταση που εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης και συμφωνήσαν, τόσο η παράταξη του Μάρκου Κοτσιλίνη, όσο και η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου και ψηφίστηκε μετά τα μεσάνυχτα είναι:

  • Να συσταθούν 59 προσωποπαγείς θέσεις για τους εργαζομένους της διαδημοτικής
  • Να δημιουργηθεί μια διαπαραταξιακή επιτροπή και να διαπραγματευτεί στην Αθήνα με το αρμόδιο υπουργείο. Παράλληλα, να διερευνήσει αν η διαδημοτική μπορεί να παραμείνει με τη παρούσα φάση.
  • Να προσκληθεί και να έρθει στη Κεφαλονιά ο Υφυπουργός κ. Ντόλιος με παρότρυνση του βουλευτή Σπύρου Μοσχόπουλου.
  • Να μην καταγγελθεί η σύμβαση των εργαζομένων της διαδημοτικής μέχρι να κάνει τις επαφές η διαπαραταξιακή επιτροπή άμεσα διερευνητικές επαφές τόσο με το αρμόδιο υπουργείο, όσο και με την ΚΕΔΚΕ αλλά και λοιπούς φορείς.

 

Η «Λαική συσπείρωση» χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να συγκλίνει με τις αποφάσεις των υπολοίπων παρατάξεων ζήτησε άμεσα μόνιμη σχέση εργασίας με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων. Επίσης πρότεινε καμία ιδιωτικοποίηση για την αποκομιδή απορριμμάτων από άλλες εταιρίες. Κλείσιμο Λιμανιών και του Δημαρχείου. Καθώς και να καταθέσει τροπολογια στη βουλή ο Βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος.

Πήρε αναβολή το θέμα των εργαζομένων της ΔΕΥΑ.

Σημείωση: Η εμμονή της… αριστερής πτέρυγας (ΚΚΕ) στο να φέρνει συνέχεια προβλήματα, στο ‘’επί της διαδικασίας’’, χωρίς ουσιαστική ρεαλιστική πρόταση, εκνεύρισε πολλούς από τους παρευρισκόμενους εργαζόμενους που τα «έψαλα» σε Γκισκγίνη και Μαντζουράτο. Im jahr 1867 entwickelte leclanch die zink-kohle-batterie, die https://www.hausarbeit-agentur.com später ihm zu ehren auch als leclanch -element bezeichnet wurde

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer