Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να επενδύσουν στον αθλητικό & θαλάσσιο τουρισμό.
«Εναλλακτικός Τουρισµός»
Κοινωνία
18/01/2012 | 20:48

Το Υπουργείο πολιτισμού & τουρισμού καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν  προτάσεις έργων προς ένταξη στην Πράξη «Εναλλακτικός Τουρισµός», μέχρι 31/01/12.( ηλεκτρονικά και μέσω του www.ependyseis.gr/mis).
Ο ελάχιστος προϋπολογισµός ανά πρόταση  ανέρχεται στις 10.000 ευρώ και ο µέγιστος στις 400.000. 
Το ποσοστό δηµόσιας χρηµατοδότησης ορίζεται στο 50%.
Η Πράξη αποσκοπεί στη διαφοροποίηση και τον εµπλουτισµό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος µέσω της αξιοποίησης των εναλλακτικών ή και ειδικών µορφών τουρισµού.
Το πρόγραμμα, κατ αρχάς, απευθύνεται σε όσους θέλουν να επενδύσουν στον αθλητικό & θαλάσσιο τουρισμό, στον τουρισμό υπαίθρου, στον γαστρονομικό και στον τουρισμό υγείας και ευεξίας.
Αναφέρουμε (ενδεικτικά) ότι ένα ξενοδοχείο μπορεί-μέσω της Πράξης- να φτιάξει spa ή σάουνα, γήπεδο τένις ,mini golf,να κάνει κτιριακές παρεμβάσεις και να διαμορφώσει συνεδριακό κέντρο, να αγοράσει εξοπλισμό κατάδυσης και θαλάσσιου σκι κ.λ.π. Επίσης, ένα εστιατόριο μπορεί να αγοράσει εξοπλισμό κουζίνας και catering, να διαμορφώσει εκθετήριο, να κάνει κτιριακές παρεμβάσεις κ.α.
Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραµµα  περιλαμβάνονται στον Οδηγό της πράξης τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στους διαδικτυακούς τόπους:  www.yppo.gr, www.visitgreece.gr, www.espa.gr, www.antagonistikotita.gr, www.efepae.gr 

Ο Προεδρος
Θεοφιλος Μιχαλατος
 
www.paper-writer.org/

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer