Εύσημα και στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων
Ένα ολοκαίνουργιο ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα στο Μαντζαβινάτειο -Μεγάλη επιτυχία Δημουλιού λίγο πριν αποχωρήσει από το νοσοκομείο – Ο προϋπολογισμός του αγγίζει το μισό εκατομμύριο
Κοινωνία
26/01/2021 | 08:50

Δημοσιεύθηκε η ένταξη του Γ.Ν. Ληξουρίου “Ματζαβινάτειου” στο έργο ενίσχυσης υλικοτεχνικού εξοπλισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση το “Ματζαβινάτειο” θα προμηθευτεί ένα ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα, ένα σύστημα ψηφιακής μαστογραφίας, ένα ακτινολογικό υπέρηχο, ένα σύστημα μέτρησης οστικής πυκνότητας και ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 497.000€ το οποίο θα συγχρηματοδοτηθεί από το ΕυρωπαΙκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία επιτυχία της Διοίκησης του Δημήτρη Δημουλιού, που είχε διεκδικήσει την προμήθεια του εν λόγω εξοπλισμού, γεγονός που τονίζει ακόμα περισσότερο το κενό που αφήνει με την απομάκρυνσή του. Παράλληλα, εύσημα ανήκουν και στη Διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που εισάκουσε και υλοποίησε το αίτημα για ενίσχυση σε ιατροτεχνικό εξοπλισμό.

 

Διαβάστε την σχετική απόφαση εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer