Ένα άσχημο Χριστουγεννιάτικο Αργοστόλι και η… παράλληλη πραγματικότητα μέσα από τα media του Θεόφιλου
Πολιτική
10/12/2019 | 10:23

Είναι πλέον κοινό μυστικό, μετά την ανακοίνωση και του ίδιου του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ότι το Αργοστόλι αυτά τα Χριστούγεννα είναι άσχημο.

Δεν θυμίζει σε τίποτα το Αργοστόλι των προηγούμενων ετών, που ήταν όμορφα στολισμένο από άκρη σε άκρη και μάλιστα είχε γίνει και αντικείμενο θαυμασμού σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας περήφανους τους Αργοστολιώτες.

Σήμερα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος προσπαθεί να εξηγήσει τη μίζερη εικόνα για την οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνος, λέγοντας ότι φταίει η… γραφειοκρατία!!!

Μάλλον η προηγούμενη δημοτική αρχή Παρίση λειτουργούσε σε άλλο κράτος με άλλους νόμους και άλλους κανόνες, γιατί κατάφερνε κάθε χρόνο να κάνει το Αργοστόλι όλο και καλύτερο, όλο και ομορφότερο.

Η γραφειοκρατία φταίει λοιπόν, η οποία ανάγκασε το Θεόφιλο Μιχαλάτο και τους συνεργάτες του να στολίσουν τη μισή Παναγή Βαλλιάνου με πολύχρωμα στολίδια και την άλλη μισή με λευκά.

Η γραφειοκρατία ανάγκασε την καινούργια Δημοτική αρχή να εξαφανίσει τα στολίδια από την παραλία, τη γέφυρα De Bosset και από τα περισσότερα σημεία της πόλης.

Η γραφειοκρατία φταίει που μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί ούτε μία μπάντα στο Λιθόστρωτο και στην πλατεία. Μάλλον η γραφειοκρατία έφραξε τα μουσικά όργανα!

Η αλήθεια είναι όμως ότι για την φετινή κακή κατάσταση του Αργοστολίου φταίει μόνο η ανικανότητα της Δημοτικής αρχής Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Μπορεί ο καινούργιος Δήμαρχος να έχει αποφύγει την κριτική, έχοντας αγοράσει τα περισσότερα media και ραδιόφωνα του νησιού, αλλά όπως διαπιστώνει και ο ίδιος, δεν μπορεί να αποφύγει την πραγματικότητα.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος πασχίζει να παρουσιάζει μία άλλη πραγματικότητα μέσα από τα media του, κρύβοντας την ανεπάρκεια που χαρακτηρίζει την ομάδα του.

Οι πολίτες όμως ζουν στο Αργοστόλι και όχι στο παράλληλο σύμπαν που προσπαθεί να πλάσει ο Δήμαρχος.

Παρακάτω το Αργοστόλι όπως ήταν στολισμένο τα προηγούμενα χρόνια
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer