ΕΛΜΕΚΙ: Αλληλεγγύη στα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία
Κοινωνία
08/02/2023 | 07:50

Οργανώνουμε τώρα την Αλληλεγγύη
Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Συνάδελφοι,

Οργανώνουμε τώρα την Αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας και της Συρίας.
Έχοντας πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο νησί μας, την Κεφαλονιά, από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς του 2014 και από το πώς αυτές αντιμετωπίστηκαν από το επίσημο κράτος και τις ανάλγητες κυβερνήσεις, δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς απέναντι στο δράμα που βιώνουν αυτές τις ώρες Τούρκοι και Σύριοι εργαζόμενοι. Αντιμετωπίζοντας και αυτοί την εγκατάλειψη αλλά και την εγκληματική υποβάθμιση των στοιχειωδών μέτρων αντισεισμικής προστασίας, ακριβώς επειδή δεν αποτελούν και στη δική τους χώρα προτεραιότητα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα δεινά που συνοδεύουν μια τέτοια καταστροφή. Όπως και στη χώρα μας σε αντίστοιχες περιπτώσεις έτσι και τώρα η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του λαού μας πρέπει και μπορεί να αποτελέσει ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα του τούρκικου και του συριακού λαού.

Κανείς μόνος!

 

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης και συγκεντρώνουμε άμεσα υλικά πρώτης ανάγκης για τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Συγκεκριμένα:

Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής
Τα υλικά θα μαζεύονται στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στη λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 119, στην παραλία Αργοστολίου, Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 πμ με 2.00 μμ και Σάββατο και Κυριακή κατόπιν συνεννόησης.

Αργοστόλι 7/2/2023
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer