Τι αλλάζει
Έκτακτες οδηγίες από το νοσοκομείο Αργοστολίου -Με κανόνες και αυστηρούς ελέγχους
Κοινωνία
25/11/2020 | 14:05

Κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Υγείας για μειώσει των προγραμματισμένων χειρουργείων καθώς και των τακτικών εξωτερικών Ιατρείων, στα πλαίσια αντιμετώπισης του Covid 19

Ανακοινώνεται ότι:

Στην εξωτερική είσοδο (θυρωρείο), θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των εισερχόμενων στο χώρο του νοσοκομείου, πεζών και οχημάτων. Αφού προηγηθεί θερμομέτρηση και λήψη αδρού ιστορικού, οι ασθενείς θα κατευθύνονται προς το αντίστοιχο ΤΕΠ (Γενικό, Παιδιατρικό, Μαιευτικό).

Απαγορεύεται το επισκεπτήριο καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Επιτρέπεται η παραμονή ενός και μόνου συνοδού ανά ασθενή, εφόσον κριθεί απαραίτητη από το θεράποντα ιατρό, ο οποίος θα υπογράφει και την άδεια εισόδου.

Απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, πλην του προσωπικού.

Η οποιαδήποτε συναλλαγή με το Γραφείο Κίνησης Εξωτερικών Ασθενών (προγραμματισμός ραντεβού, έκδοση εισιτηρίων για εξωτερικά ιατρεία κλπ) πραγματοποιείται από εξωτερική θύρα, χωρίς να είναι απαραίτητη η είσοδος του πολίτη στον κύριο χώρο του νοσοκομείου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το νοσοκομείο εφημερεύει καθημερινά και παραμένει στη διάθεση των πολιτών οποιαδήποτε ώρα, προς αντιμετώπιση προβλημάτων που τους απασχολούν, ιδιαίτερα όταν επιμένουν και τα οποία δεν θα πρέπει να παραμελούνται αυτή τη περίοδο.

Παρακαλούμε θερμά για τη συμμόρφωση των πολιτών στις παραπάνω οδηγίες, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των υπηρετούντων στο νοσοκομείο.

 

Ο Διοικητής του ΓΝ Κεφαλληνίας α.α

 Παυλάτος Χρήστος

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ