Εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις κλοπών σε οικίες στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
31/08/2017 | 16:14

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, πέντε (5) υποθέσεις κλοπών καθώς μία απόπειρα, σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Αργοστολίου, για τις οποίες σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών.

Ειδικότερα, στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών  καθώς και κροτίδων, κατά περίπτωση, σε βάρος ενός 27χρονου ημεδαπού  και δύο ακόμη συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, αποτυπώνεται η συστηματική τους δράση στην διάρρηξη κατοικιών, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, το Σάββατο (26-08-2017), το βράδυ και από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του καθώς και των δύο συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, σε έξι υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών κατά το χρονικό διάστημα 16-24.08.2017.

Οι υποθέσεις αφορούσαν:

την διάρρηξη κατοικίας στις 20.08.2017, στα Μαζαρακάτα Κεφαλληνίας , από την οποία αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 5000 ευρώ περίπου,

την παραβίαση κατοικίας στις 24.08.2017 , στις Μηνιές Κεφαλληνίας, κατά την οποία αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 15000 ευρώ περίπου

την διάρρηξη επίσης κατοικίας κατά το διάστημα 16/17.08.2017, στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, από το οποίο αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 5000 ευρώ περίπου και το χρηματικό ποσό των 7.180 ευρώ

Επιπλέον η δράση τους εντοπίζεται σε δύο ακόμη διαρρήξεις κατοικιών και μία απόπειρα, κατά το διάστημα 14/22.08.2017,  κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και μικρό χρηματικό ποσό.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών, στην κατοικία του 27χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, (34) κροτίδες και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Επιπλέον στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμη ημεδαποί , μια 37χρονη και ένας 31χρονος , με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Προανάκριση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάσθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer