ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ -Η βασιλότιτα του Σταύρου και ο Τσίπρας Μακεδονοφάγος!
21/01/2019 | 17:04

– Της Πίτας το κάγκελο αδέρφια!!

– Αυτές τις 10 ημέρες δεν υπάρχει χωριό, γειτονιά, σύλλογος, σύνδεσμος, ομάδα, οργάνωση στην Κεφαλονιά που δεν έκοψε βασιλόπιτα!

– Βέβαια βασιλόπιτες υπάρχουν πολλές, αλλά σαν την βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου ΚΑΜΜΙΑ!!!

– Ο Στάυρος έσπασε όλα τα ρεκόρ βασιλόπιτας αφού για πρώτη φορά στα χρονικά, βασιλόπιτα θα έχει 4 φλουριά! Ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3, αλλά 4 ΦΛΟΥΡΙΑ!

– Ο Σταύρος αφού έστειλε ταμείο όλους τους επαγγελματίες του νησιού, βεβαιώνοντάς τα χρεή τους στην Εφορία, κάτι που δεν έκανε κανείς πριν από αυτόν, αποφάσισε να τους γλυκάνει λίγο μοιράζοντας φλουριά και δώρα.

– Υπάρχει άπλα βλέπετε τώρα μετά το ξεβράκωμα των μελών του Επιμελητηρίου!

– Πάμε τώρα στα δώρα…

– Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν το δώρο από το Σταύρο και την παρέα του??? Ταξίδια φυσικά. Το έχουμε ξαναπεί. Αυτή η παρέα της ατελείωτης πενταήμερης και των parties δεν έχει σταματημό!

Alejandro Jodorowsky Party GIF by Endless Poetry - Find & Share on GIPHY

 

– Πρόταση μας προς τους νικητές. Πάρτε μαζί σας στο ταξίδι κάποιον από την παρέα του Σταύρου γιατί ως έμπειροι ταξιδιώτες πλέον, θα σας μάθουν τα μυστικά και θα σας δείξουν τα κατατόπια!

– Η στήλη μας όμως, έχει και μοναδικά ντοκουμέντα, αφού έχουμε αποκλειστικές εικόνες της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου. Όπως θα δείτε παρακάτω η βασιλόπιτα φέτος είναι αφιερωμένη στο Θεόφιλο, συνεχίζοντας το κρεσέντο βραβεύσεων του από τον Σταύρο!

 

– Πάμε τώρα στην ευχάριστη είδηση της ημέρας!

– Μέχρι σήμερα οι Έλληνες ήξεραν ότι πριν 2.500 χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος, κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο, διαδίδοντας τον Ελληνισμό στα πέρατα της γης και ο κόσμος γνώρισε τον Ελληνικό πολιτισμό, γράφοντας έτσι την σπουδαιότερη σελίδα της Ελλάδας.

– Αυτά μέχρι σήμερα όμως…

– Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, αποφάσισε να χαρίσει την ιστορία 2.500 ετών των Ελλήνων σε ένα σλάβικο κράτος λίγο πιο βόρεια το οποίο εμφανίσθηκε στο χάρτη πριν λίγα χρόνια.

– Δεν έχει σημασία που οι Σλάβοι εμφανίσθηκαν στην Ευρώπη τον 6ο αιώνα μ.Χ., δηλαδή 1.000 χρόνια μετά τον Μέγα Αλέξανδρο. Σημασία έχει ο Τσίπρας να μην χάσει την καρέκλα του.

– Δεν έχει σημασία που οι Έλληνες σε μία νύχτα θα χάσουμε το σημαντικότερο κεφάλαιο της Ιστορίας μας. Σημασία έχει να κάτσουν οι Συριζαίοι μερικού μήνες ακόμη στην καρέκλα τους.

– Ευχαριστούμε Αλέξη…