Τα νέα με μια ματιά
Εξεταστικη Περίοδος -Η νέα παραπολιτική στήλη του ekefalonia
15/12/2018 | 17:58

Ξεκινάει σήμερα η καινούρια μας σατιρική στήλη ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, η οποία τυχαίνει να συμπίπτει χρονικά με την Προεκλογική περίοδο. Με μία διαφορά…
Εμείς σκοπεύουμε να γράφουμε αλήθειες, όσο και αν πονάνε κάποιους, και ειδικά τώρα που θα αρχίσουν οι προεκλογικές αρλούμπες, εμείς θα είμαστε έτοιμοι να τις αποκαλύψουμε.

– Ξεκινάμε με την βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου η οποία μετά τις αλλεπάλληλες περικοπές που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις συντάξεις, δήλωσε ότι δεν θα τις κόψουν άλλο… ΕΥΓΕ! Και εμείς που νομίζαμε ότι λόγω προεκλογικής περιόδου θα κάνανε 1-2 κοψίματα ακόμη. Έτσι για να στρώσουν οι συνταξιούχοι!
– Εν τω μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, μέρες που είναι, να παίζει στα ζάρια το Δήμο Κεφαλονιάς. Έγκυρες πηγές μας λένε ότι με ντόρτια έχουν ένα Δήμο, με εξάρες 3, και ασσόδυο πέντε! Πάνω από όλα έχουν όραμα και σχέδιο για το νησί μας. Όπως με τη χώρα ένα πράγμα…
– Ο Κωνσταντάκης στολίζει το Αργοστόλι και η τύχη του δουλεύει. Έχουμε ενημερωθεί ότι οι γνωστοί λάτρεις της καταγγελίας στην Κεφαλονιά, μετράνε ένα-ένα τα λαμπάκια για να καταγγείλουν ρεμούλα και φαγοπότι τις Άγιες μέρες. Ακούγεται ότι θα ζυγίσουν και το σανό της φάτνης να δουν αν γίνεται πάρτυδίπλα στους μάγους…”Μαλού θέλεις Αγγελάκο?? Θα τις φας τις καταγγελίες σου για να στρώσεις χαρακτήρα…”
– Ο Σταύρος Σπαθής συνεχίζει απτόητος να μοιράζει πλακέτες και βραβεία. Μετά την Οσκαρικού τύπου βράβευση του Θεόφιλου Μιχαλάτου, πλακέτα πήρε σε μικρότερο event και ο Κρούσσος. Μάλιστα ο Σταύρος πηγές μας είπαν, ότι ετοιμάζεται να στήσει και τον ανδριάντα του Θεόφιλου στην είσοδο του Επιμελητηρίου για να τιμήσει το μεγάλου του έργο, το οποίο δεν το γνωρίζει κανείς.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ