Εξελίξεις στην «Ισχυρή Κεφαλονιά»: Την Παρασκευή τα σπουδαία…
Αυτοδιοίκηση
22/02/2024 | 08:00

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον νέο επικεφαλής στην παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς». Και μπορεί τα ίδια σενάρια να είχαν φουντώσει λίγο πριν το Μάϊο του 2023 εντέλει αυτά πήραν σάρκα και οστά 10 μήνες αργότερα. Και ενώ η «Ισχυρή Κεφαλονιά» από το 36% το 2019 έφτασε στο 25%.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης τήρησε το λόγο του. Αυτό που είχε αποκαλύψει λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου στον «Κούτουπα», το έκανε πράξη. Και τότε και σημερα είπε σχεδόν τα ίδια πράγματα. Ότι έφτασε η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη στον επόμενο.

Ποιος όμως θα είναι ο επόμενος;

 

H δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης αριθμεί τα πέντε άτομα.

Αν αφαιρέσει κανείς τον Παρίση απομένουν τέσσερις:

Τον Γιάννη Λυκούδη, που στις πρόσφατες εκλογές απέσπασε 928 ψήφους και είναι ο πρώτος σε σταυρούς στο σύνολο της Αντιπολίτευσης.

Τον Άγγελο Κωνσταντάκη, που έλαβε 697 ψήφους.

Τον Μάκη Παπαναστασάτο (Παπά) που έλαβε 602 ψήφους.

Και την Μίνα Γαβριελάτου που έλαβε 370 ψήφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» (και ο Αλ. Παρίσης που παραμένει δημοτικός σύμβουλος) θα κληθούν την Παρασκευή να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός. Αυτός που τελικά θα ψηφιστεί με 3 ψήφους και πάνω θα είναι ο νέος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αργοστολίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος Γιάννης Λυκούδης θεωρείται ως ο επικρατέστερος για την αρχηγία, της ιστορικής στα αυτοδιοικητικά παράταξης του νησιού μας, γιατί είναι αυτός που πήρε και τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών στις εκλογές του Οκτωβρίου. Μένει φυσικά αυτό να αποδειχθεί στην πράξη.

Σημείωση: Ο νέος επικεφαλής θα κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, στο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα την «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής».

Αξίζει: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Αλέξανδρος Παρίσης θα είναι «παρών» στις εξελίξεις της παράταξης ως εγγυητής της ενότητας στην «Ισχυρή Κεφαλονιά».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer